IVAN ILIC
Član
Isplate subvencija i premija poljoprivrednicima redovne su i predvidive kao i padavine letosnje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hahaha...lepo i tacno objasnjeno!Isplate subvencija i premija poljoprivrednicima redovne su i predvidive kao i padavine letosnje.
Onda bi svi drzali krave.ako bi davali po grlu kvartalno pa preračunaju prosek neki od 4 000 do 5 000 litara po grlu puta 7 dinara to je 0d 28 000 do 35 000 po kravi od države i uz to za umatičene 25 000 bila bi to dosta lepa cifra i onda bi subvencija bila na svom mestu.
Jedan drugar mi reče da je dobio pola.Da li je uopste nekom lego prvi deo subvencija za umaticena grla ili ne?Posle svih ovih desavanja u Min. polj. tesko cemo skoro videti novca,ali me interesuje da li je iko do sada dobio koji dinar?
Ja ne idem u banku dok ne dobijem poruku da su pare legle vrlo korisna stvar taj SMSJuce proverio u banci stanje na racunu,niti uplate za umaticena grla,niti premije za mleko (u pitanju je drugi kvartal).
Valjda posle Nove Godine,a niste jedini koji niste dobili ni dinara.el neko dobio ili cuo kad ce biti subvencije po umaticenom grlu i premija za treci kvartal,bilo na rts kako se to isplacuje i kako zbog toga nece biti nestasice mleka,kakvi lazovi ja jos ni dinara nisam dobio..