vojvođanin
Zaslužan član
i meni legla jutros premija isto imlek,imlek zadnji dao pare
Al' zato prvi diže cene...svake nedelje po dinar-dva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Al' zato prvi diže cene...svake nedelje po dinar-dva
A sta koje nisu umatcene neg pocrkaju.Koja je to selektivna pravda.Ima da ih tuzimo drustvu za zastitu zivotinja.
Pa kod nas je sto puta lakse izvaditi papire za coveka nego za kravu.Kad nema razumevanja ovde na forumu gde smo svi otprilike u istim problemima,cena mleka,premija i tako to.Kako onda ocekekivati razumevanje od ministarstva.Nece me cuditi da jednog dana izadje uredba da samo oni koji imaju preko sto krava imaju prava na premije.Ovako ce mnogo dobrih krava otici u klanicu.Ali koga briga za to.Kad registrujes domacinstvo upisujes broj goveda a ne dal su umaticena ili nisu.Vec mi je dosta te papirologije vadi papire za ovo vadi za ono.Kao sad ovaj popis poljuprivrednika sto jednostavno neodu u trezor i prepisui broj goveda i zemjle i ostalo ali sto moze biti jednostavno kad moze i komplikovano.Ko ti je branio da ih umatičiš?