Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti onda idi kad prodaš žito.A subvencije pravda računima tako da neću ove godine na more od subvencija.
Kad pisem nikad ne polazim od sebe.Šta,ti bi imao prioritet u odnosu na tog zaposlenog pa bi tebe primili a njemu dali otkaz.Mi smo u tim godinama gde nikom nismo potrebni kao radnici.

Nego od koga.Jasno si napisao da se moglo pročitati.Nisam samo ja pročitao.Ili ja nisam shvatio šta si hteo time da kažeš.Kad pisem nikad ne polazim od sebe.
Ili ti nisi dobro shvatio sta je sve rekao ili on je tup toliko da ni nagori alkolicar ne bi pobrkao stvari kao sto on cini!Sada smem i zvanično da kažem da podsticaj za sertifikovano seme neće biti
Ne zna ni on sta je rekao da kaze.Ili ti nisi dobro shvatio sta je sve rekao ili on je tup toliko da ni nagori alkolicar ne bi pobrkao stvari kao sto on cini!
Prvo kaze da ove godine nece biti pravdanje sa racunima za sertifikovano seme da bi u nekoj sledecoj recenici rekao da druga rata ce se pravdati racunima gde:
“nece biti za seme nego ce opet biti adekvatljivo svi racuni i ZA SEME i za zastitu bilja sredstva i za opremu i za bilo sta…”
Dakle, pravdace se svakakvim racunima koji pokazuju neko ulaganje u poljoprivredi!
I sad kako zvanicno mozes reci da nece se pravdati druga rata sa semenskim racunima kad prvo kaze jedno a odmah potom demantuje samog sebe recima da idu i racuni za seme???!!!
Jel on zna za sebe ili laje na zvezde dok su ga vezali za neku fotelju!
Ako je vec zvalavio sta je zvalavio onda je trebao biti precizniji i reci da nece vise biti pravdanje racunima SAMO za seme vec sa svakavim drugim racunima!
Nego bla bla bla i jos ne znam kako ce sve biti ali ce nekako biti a vise nece biti kako je bilo!
Magarac teski!