Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Koliko ste vi ubeđeni da mi zaposleni ne možemo ostati bez posla iz 101 razloga. Po vašem mišljenju mi smo zaštićeni kao beli medvedi.
Pa eto ti jedan razlog. Ja smanjim ili prekinem da se bavim poljoprivredom izdam zemlju u zakup zaposlim se kod tebe i ti dobijes otkaz jer si visak. Sta bi rekao??

U pravu si, ali da li je to normalno??
Misliš na cenu arende ili?
Pa sad ako je neko npr. nasledio lupam 100+ ha, a u životu nije ušao u njivu i ne želi time da se bavi, što da ne naplati bar arendu ako mu je žao da proda? Neko se napatio to da stvori što da ne naplati kako uslovi diktiraju, ako ne vidi sebe u tome.

U pravu si, ali da li je to normalno??
pa nije normalno ali zbog vremenskih uslova na koje mi ne uticemo i loseg roda jarih kultura i to evo vec koja godina zaredom

opet ti pisem prosle ko je imao jecam,repicu i psenicu uz ove subvencije 18+17 uopste nije lose prosao,cak naprotiv

kad gledam koja je svadja sada,mogu da zamislim koja bi svadja bila da je kukuruz rodio iole malo bolje prosle a cena nekih 20din
sad bi arendu placali lagano 400e jutro tj blize 700e hektar garantovano

Pa eto ti jedan razlog. Ja smanjim ili prekinem da se bavim poljoprivredom izdam zemlju u zakup zaposlim se kod tebe i ti dobijes otkaz jer si visak. Sta bi rekao??
Jesi li jednog sekunda razmislio pre pisanja?
Sta tebe kvalifikuje da bi mu uzeo radno mesto,a on dobio otkaz?
Nije to zakup plati vise i preuzmes zemlju,a zbog takvih razmisljanja je i stanje takvo kakvo je.

Druže jel ti stojiš na promaji? Ja imam 3 hektara i platu po tebi živim bolje od mnogih koi imaju samo 30+ hektara i smatraš da mi ne trebaju subvencije.

Jesi li jednog sekunda razmislio pre pisanja?
Sta tebe kvalifikuje da bi mu uzeo radno mesto,a on dobio otkaz?
Nije to zakup plati vise i preuzmes zemlju,a zbog takvih razmisljanja je i stanje takvo kakvo je.
Nisam sebe uzeo kao primer. Sad ti kao neznas kako ide zaposljavanje?? Nisu uvek vazne kvalifikacije, nekad presudjuju rodbinske ili partijske veze.

Gresis gazde vape za radnicima posebno sa iskustvom ne plasi se ti ko ce popiti otkaz to dolazi redovno.Zapitaj se ti kako bi se prilagodio sad ti ovim modernim nacinom poslovanja.Verujem da bi bio savestan radnik ali to vec odavno nije dovoljno

Nisam sebe uzeo kao primer. Sad ti kao neznas kako ide zaposljavanje?? Nisu uvek vazne kvalifikacije, nekad presudjuju rodbinske ili partijske veze.
To je bilo mozda u vreme i u firmi de si radio.
Sada u privatnim firmama toga nema, bar se to odavno iskristalisalo u privatnom sektoru.

Kolega radio sam i ja u firmi ove godine će biti tačno triideset kako sam je napustio. Možda je to bila moja loša procena kao i sama kupovina polj zemljista. Sad je kasno za novi početak za koji dan 59 god i krajem godine 40 god staža.
Ma jasno je da je kasno za novi početak i ja sam mlad ko rosa u podne i rovitog zdravlja imao dva moždana udara i Bogu hvala radim, ali mi nisu jasni ljudi koi za mene i meni sličnim ljudima misle da živimo extra i da nama nisu potrebne subvencije.

ocigledno ocekujte od nedelje izlazak uredbe pa zatim i javni poziv za ovih 18hiljada
J4BMiSN.jpeg

Druže jel ti stojiš na promaji? Ja imam 3 hektara i platu po tebi živim bolje od mnogih koi imaju samo 30+ hektara i smatraš da mi ne trebaju subvencije.
A jel mozes da zamislis da taj koji je radio 30ha prosle godine ima zaradu 000. Jel mislis ako je ulozio 1000E po hektaru prizvodnje i na kraju godine mu isplaceno 1000E za neki proizvod da je nesto zaradio?? Ili treba da bude srecan sto i dalje ima tih 1000 E??

Pa to je dokazano jos 2011 god zajedno protestvujemo da oni dobiju subvencije a drugi ne.Subvencija mora biti dok su ovakve cene robe u otkupu samo kontrola mora biti rigorozna

A jel mozes da zamislis da taj koji je radio 30ha prosle godine ima zaradu 000. Jel mislis ako je ulozio 1000E po hektaru prizvodnje i na kraju godine mu isplaceno 1000E za neki proizvod da je nesto zaradio?? Ili treba da bude srecan sto i dalje ima tih 1000 E??
Kolega jel pratis proseke roda za odredjene kulture ovde na forumu?Proseci ovde izneti su super i niko nije ugrozen.Nemam razloga da sumnjam u podatke koje izneli kolege

Nazad
Vrh