Pa sve zavisi da li prodavac prodaje kao kg ili kom, pise na racunu.Verovatno je glupo pitanje,al bolje da pitam. Kod psenice izlazi ovako jedinica mere. Uzeto je 500 kg a dzakovi su bili 25/1 da li se ovde stavlja kom 25 ili kom 500 ??
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa sve zavisi da li prodavac prodaje kao kg ili kom, pise na racunu.Verovatno je glupo pitanje,al bolje da pitam. Kod psenice izlazi ovako jedinica mere. Uzeto je 500 kg a dzakovi su bili 25/1 da li se ovde stavlja kom 25 ili kom 500 ??
![]()
I meni se to desilo. Samo nisi dobro ukucao PFR broj i PFR vreme. Ja sam se zeznuo kucao vreme sto pise na dnu racuna misleci da je isto kad ono nije razlika par sekundi. Samo tacna ova 2 PFR i onda kliknes na zeleno i ucitace.Probam da pounim ovo za seme na kompu. Popunim pfr broj, datum i vreme. Ovo dalje mi ne da da popunjavam. Kad kliknem na preuzmi stavke računa piše 'greška postoji problem sa učitavanjem stranice.'.....
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Probajte ponovo, lepo prepišite PFR Broj i PFR Vreme (Obavezno kucajte -)Probam da pounim ovo za seme na kompu. Popunim pfr broj, datum i vreme. Ovo dalje mi ne da da popunjavam. Kad kliknem na preuzmi stavke računa piše 'greška postoji problem sa učitavanjem stranice.'.....
Obrišite objektiv ili možete da priložite i digitalni račun (Postupak sam napisao gore).Sve radi. Nego moraću da skeniram račune. Preko telefona i qr koda kamera ne može da fokusira. Sve je mutno kako god namestim telefon...
Ako ste u sistemu PDV-a opcija 2, ako niste opcija 3.Nego kod prilaganja dokumentacije, u koje polje se prilaže fiskalni? U polje gde si obveznik poreza na prihode samostalne delatnosti ili tamo gde nisi obveznik tog poreza?
Копија фискалног рачуна о набавци сертификованог семена који најмање садржи порески идентификациони број (у даљем тексту: ПИБ) или јединствени матични број грађана (у даљем тексту: ЈМБГ) са посебном идентификационом ознаком која указује да је у питању регистровано пољопривредно газдинство у складу са прописима којима се уређује фискализација – ако је подносилац захтева правно лице или обвезник пореза на приходе од самосталне делатности у смислу закона којим се уређује порез на доходак грађана
Копија фискалног рачуна о набавци сертификованог семена – ако је подносилац захтева физичко лице носилац пољопривредног газдинства које остварује приходе од пољопривреде и шумарства, а које није обвезник пореза на приходе од самосталне делатности у смислу закона којим се уређује порез на доходак грађана