Кића
Član
Hvala na ovim slikama ali kod mene toga nema (sve je isto jedino ne postoji to što ste zaokružili "izmeni zahtev")
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala na ovim slikama ali kod mene toga nema (sve je isto jedino ne postoji to što ste zaokružili "izmeni zahtev")
Kada je zahtev Prihvaćen to je to sa Izmenom podnetog zahteva (Ne može da se Izmeni zahtev kada je status otišao u Prihvaćen, Izmena zahteva može samo kada je status Primljen)..Zdravo, ispratila sam sve poruke, nema ni kod mene opcije u desnom uglu IZMENI.
Ne znam u čemu je fora. Da li može da se obriše zahtev koji je primljen i da se podnese nov?
Svekar nije priložio račune, a prihvaćen je zahtev, čudi me da je to moguće, zato smo mislili nov pa da dodamo priloge.
Jasno. Probali smo i dok je bio status Primljen, ali stvarno se obcija izmeni nije pojavljivala. Šta mislite, da li da ponovi zahtev sa prilogom?Kada je zahtev Prihvaćen to je to sa Izmenom podnetog zahteva (Ne može da se Izmeni zahtev kada je status otišao u Prihvaćen, Izmena zahteva može samo kada je status Primljen)..
Evo izmenjen zahtev.Kada je zahtev Prihvaćen to je to sa Izmenom podnetog zahteva (Ne može da se Izmeni zahtev kada je status otišao u Prihvaćen, Izmena zahteva može samo kada je status Primljen)..
Ta opcija je još bolja, nije pogrešio.Prijatelj je zaboravio uneti slike računa i pošto nema opciju "izmeni" iako je u statusu "primljen",uneo je slike računa u opciju "dopuna priloga".Da li je ispravno postupio ili ne?
Probajte ponovo ući u e-podsticaje, možda se pojavilo. Ja sam pre par minuta uspešno izmenio zahtev. Nije teškoZdravo, ispratila sam sve poruke, nema ni kod mene opcije u desnom uglu IZMENI.
Ne znam u čemu je fora. Da li može da se obriše zahtev koji je primljen i da se podnese nov?
Svekar nije priložio račune, a prihvaćen je zahtev, čudi me da je to moguće, zato smo mislili nov pa da dodamo priloge.
Dovoljno je da se sve lepo vidi na računu (Da li je slika ili sken nema veze).Ја нисам био кући и син узме одради захтев за субвенције. Е сад он је сликао рачуне, а није их скенирао. Послао је само слике јели требало и да их скенира?
Niko nije izmislio ovo pravilo piše sve lepo u Pravilniku (Stranica broj 5.)Zašto unositi slike računa kad već sve ima zabeleženo