Provereno?Pare od nedelje krecu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Provereno?Pare od nedelje krecu.
Naravo da možete da menjate podneti zahtev (Sve dok je Primljen).Ako sam podneo zahtev za subvencije,ali sad sa jednim arendasem imam konflikt posto danas mi javlja da hoce vecu arendu a ja sad iz inata necu da podignem,kako ja sad da ponistim zahtev sto sam predao i izbrisem tu parcelu iz svog gazdinstva pa ponovo da podnesem? Ako moze Srdjan1 na pp kako to da odradim
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Srdjane znas li od kad krecu uplate?Naravo da možete da menjate podneti zahtev (Sve dok je Primljen).
Idete na Izmeni podneti zahtev
Poruka u temi "Subvencije u poljoprivredi za 2024 godinu" https://poljoinfo.com/threads/subvencije-u-poljoprivredi-za-2024-godinu.20292/post-1895015
Poruka u temi "Najčešća pitanje u temi eAgrar" https://poljoinfo.com/threads/najčešća-pitanje-u-temi-eagrar.20329/post-1984784Srdjane znas li od kad krecu uplate?
Nije da ne želim da dam odgovor nego stvarno ne znam (Kada saznam tačno ono 100℅ napisaću).
Ok hvala.Poruka u temi "Najčešća pitanje u temi eAgrar" https://poljoinfo.com/threads/najčešća-pitanje-u-temi-eagrar.20329/post-1984784
Tako sam i mislio,al da proverim za svaki slucajMozes da obrises u egraru tj u epodsicajima ako nije otislo na obradu samo je primljen predmet. Stopiras, sredis pa opet podneses zahtev ali onda ti ide taj datum nov kad podneses tj ides na kraj reda.
Da je stvarno bio zaveden u Trezoru kao član tog gazdinstva (Automatski bi sistem eAgrar pokupio podatke 100% bez greške).Srdjan1,pitanje za prijatelja. Imao gazdinstvo na majku,on tvrdi da je bio u trezoru zaveden kao clan ali na eagraru nije prebaceno,majka mu je pre dve nedelje umrla i sad sve mu blokirano,nema ni povracaja osiguranja niti moze da prijavi se za ove subvencije. Jel mu ima neka jos opcija kako to da odradi ili mu ova godina propade za subvencije?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sin je trebao da proveri da li je ubačen kao član čim je počeo sistem eAgrar da radi.
Čim se pokrene Ostavinska i parcele pređu na sina onda može da napravi novo gazdinstvo na njegovo ime.
Nije uredba jos doneta, ne nadaj se tim racunima pre uredbe da ce se naci u e agraru.Sta bi sa refakcijom za gorivo?
Ja se nakupovah goriva u 2025, a racuna nema u e-agraru
Hvala srdjane na obavestenju, a sto se tice refakcije da li ce je biti u 2025 oj godini![]()
U dogovoru Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Naftne industrije Srbije, a usled povoljnih tržišnih okolnosti, specijalna akcija, koja je na snazi od 1. do 15. februara u okviru programa NIS Agro kartica, koja određenim grupama korisnika ovog programa omogućava kupovinu EVRO DIZELA i OPTI DIZELA po akcijskoj ceni od 179 dinara po litru, nastavlja se do 28. februara ove godine.
Akcija se nastavlja za sledeće grupe korisnika:
Korisnici koji su u okviru Uredbe o ograničenju visine cena derivata nafte potrošili dodeljene limite, ali do 15. februara nisu iskoristili akcijski količinski limit do 500 litara EVRO DIZELA;
Korisnici koji nemaju površine upisane u Registar poljoprivrednih gazdinstava (poput stočara i pčelara) na dan stupanja na snagu Uredbe o ograničenju visine cena derivata nafte, odnosno 25. januara 2025. godine, a do 15. februara nisu iskoristili akcijski količinski limit do 500 litara EVRO DIZELA.
Maksimalna količina goriva koju je moguće kupiti po akcijskoj ceni iznosi ukupno 500 litara, a kupovina se može obaviti u jednoj ili više transakcija na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama.
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede još jednom podseća na to da je Uredbom o ograničenju visine cena derivata nafte predviđeno da sva poljoprivredna gazdinstva koja imaju površine upisane u Registar poljoprivrednih gazdinstava na dan stupanja na snagu ove uredbe, odnosno 25. januara 2025. godine, i zasejane, odnosno zasađene površine obradivog poljoprivrednog zemljišta pod odgovarajućom biljnom kulturom do količina potrebnih za obradu, mogu da, uz upotrebu kartica izdatih registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, kupuju derivat EVRO DIZEL po maksimalnoj maloprodajnoj ceni od 179 dinara po litru u maksimalnoj količini do 100 litara po hektaru, a najviše do 100 hektara.
Pomenuta uredba je svakako na snazi, ali ovom specijalnom, produženom akcijom Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Naftna industrija Srbije žele da podrže i izađu u susret svim registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, omogućavajući im dodatne uštede prilikom nabavke goriva.
Više informacija o NIS Agro kartici i uslovima specijalne akcije možete pronaći na zvaničnom sajtu Naftne industrije Srbije.
Koja uredba nije doneta?Nije uredba jos doneta, ne nadaj se tim racunima pre uredbe da ce se naci u e agraru.
Posto su sadnice dunje brate ?Konačno sam registrovao poljo-gazdinstvo i prijavio se za subvencije po hektaru. Bavim se i pčelarstvom pa me zanima kako "funkcionišu" (šta je potrebno za) te subvencije za nabavku nove opreme, ne subvencije po košnici?
Na jesen planiram da sadim dunju na nekih 20ak ari, čovek mi je rekao da ima papire za sadnice, pa šta mi je još potrebno da ostvarim i te subvencije?
Uredba o povraćaju za gorivo 50 din/l.Koja uredba nije doneta?
Ne zn se još za jesen, oko 2-3ePosto su sadnice dunje brate ?
¿Mnogo energije i pažnje trošiš na manje bitnim temama (temi) i pokušavaš da ispraviš krivu Drinu![]()