Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Konačno sam registrovao poljo-gazdinstvo i prijavio se za subvencije po hektaru. Bavim se i pčelarstvom pa me zanima kako "funkcionišu" (šta je potrebno za) te subvencije za nabavku nove opreme, ne subvencije po košnici?

Na jesen planiram da sadim dunju na nekih 20ak ari, čovek mi je rekao da ima papire za sadnice, pa šta mi je još potrebno da ostvarim i te subvencije?

Ili je to nešto složeno pa da odem u deo opštine koji se bavi time?
1. Što se pčela tiče HID brojeve košnica registrujete u veterinarskoj stanici

Postupak za prijavu za subvencije je potpuno isti kao i za Subvencije po hektaru (Samo umesto brojeva parcela pisaće HID brojevi).

2. http://www.minpolj.gov.rs/raspisan-...je-biljnih-kultura-za-2024-godinu/?script=lat

3. http://www.minpolj.gov.rs/raspisan-...roizvodnih-zasada-vocaka-i-hmelja/?script=lat

Napomena za 2 i 3 kliknuti na Tekst Javnog poziva možete preuzeti OVDE.

Ok za subvencije po košnici (isto kao po hektaru), ali za nabavku novih košnica i opreme?
Pratite konkurse pa će te videti šta vam treba

Aunt from Canada
emoji23.png
Ди ти ондак канаЦки трактор воћарац?

Kada poćinju da šalju odricanje od žalbe za biljnu proizvodnju ?
1. Podneti zahtev mora da vam bude Prihvaćen
2. Kada vam bude poslato Rešenje u vaše eSanduče (Na eUprava nalogu) morate da ga prihvatite
3. 24h od prihvatanja Rešenja biće vam omogućeno da se odreknete od prava na žalbu (Odricanje ide preko platforme ePodsticaji).

1. Podneti zahtev mora da vam bude Prihvaćen
2. Kada vam bude poslato Rešenje u vaše eSanduče (Na eUprava nalogu) morate da ga prihvatite
3. 24h od prihvatanja Rešenja biće vam omogućeno da se odreknete od prava na žalbu (Odricanje ide preko platforme ePodsticaji).
Da li su nekome penjali status zahteva ?

Ne znam da li to menjaju dok traje javni poziv ili posle 25-og marta
Prošle godine zahtevi su bili Prihvaćeni i pored toga što je trajao još Javni poziv.

To možete i sami da vidite samo kliknete na Detalji (Osnovna finansijska podrška u biljnoj proizvodnji za 2024. godinu)

Činimi se da je prošlo oko 25 dana administrativne obrade zahteva i da su tek onda zahtevi prešli iz Primljen u Prihvaćen i 3 dana iz Prihvaćen u Poslat na isplatu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh