Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi se odrekao žalbe?Šta znači kad u e-podsticajima piše "poslat na isplatu", jel to znači da su legli novci na račun ili treba još da se čeka?
Znaci baš to što piše. Primljen, prihvaćen, poslat na isplatu. Za par dana će biti isplaćeno.Šta znači kad u e-podsticajima piše "poslat na isplatu", jel to znači da su legli novci na račun ili treba još da se čeka?
Nije trenutno (Mora da prođe na odobrenje, tačnije da verifikatori dobiju vaš predmet).Da ponovim pitanje, ako neko zna,
Kada se gasi gazdinstvo na E-agraru, da li je brisanje trenutno i parcele se odmah mogu ubaciti na drugo gazdinstvo?
Srdjane ne znas mozda otprilike koliko bi to moglo da traje?Nije trenutno (Mora da prođe na odobrenje, tačnije da verifikatori dobiju vaš predmet).
Stvarno to nije do mene (Tako da stvarno ne znam).Srdjane ne znas mozda otprilike koliko bi to moglo da traje?
Nisam vas ni pitao da li ste vi u tom gazdinstvu bili član i da li imate već na sebe registrovano gazdinstvo (Ili tek trebate da ga otvorite) ?Da ponovim pitanje, ako neko zna,
Kada se gasi gazdinstvo na E-agraru, da li je brisanje trenutno i parcele se odmah mogu ubaciti na drugo gazdinstvo?
Nisam bio clan, jer zivim u drugom gradu.Tek treba da otvorim gazdinstvo, a ocevo da ugasim.Nisam vas ni pitao da li ste vi u tom gazdinstvu bili član i da li imate već na sebe registrovano gazdinstvo (Ili tek trebate da ga otvorite) ?
Danas prihvaceno odricanje od zalbe .Predao 27.02. i tek mi je sinoc stigao mail da je prihvaceno . Sad cekamo da stigne mogucnost odricanja od zalbe .
Ja cekam tvoju objavu da si prosao,ja podneo 12.02 izmenjen 12.03 i nista. Prijatelju dve nedelje pisalo u radu i danas preslo u prihvacen ali on predao 01.02 ali zbog suvlasnika mu stajalo u radu21.2 predato. 11.3 izmenjen. I dalje stoji izmenjen...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока