Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam čuo da će svi dobiti do 1 aprila a sad vidim da nema od toga ništaBilo da ce sve biti isplaceno do pocetka setve,izgleda ce da kasni setva
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
22.02.primljen...>20.03.prihvaćen...>24.03.>poslat na isplatu (prošle godine 05.05. poslat na isplatu, a 14.05. plaćen)Koliko se odprilike čeka da iz primljen predje u prihvaćeno ili poslat na isplatu?
Ja sam predao zahtev 12.0322.02.primljen...>20.03.prihvaćen...>24.03.>poslat na isplatu (prošle godine 05.05. poslat na isplatu, a 14.05. plaćen)
3-4 sata nakon odricanja od zalbe status promenjen u "poslato na isplatu" . Valuta placanja 02.04.Danas prihvaceno odricanje od zalbe .
Šalili seJa sam čuo da će svi dobiti do 1 aprila a sad vidim da nema od toga ništa
Ima puno Izmenjenih zahteva (Od kada je omogućeno da može da se prijave nove parcele koje čekaju proces Verifikacije).
Iz tog razloga ide tako sporo (Po pravilu to će trajati do 01.04.2024. "Pa bi onda trebalo" da ide brže sa realizacijom zahteva). Uglavnom treba čekati da prođe kontrola Izmenjenih zahteva.
I ja sam izmenio 12.3.21.2 predato. 11.3 izmenjen. I dalje stoji izmenjen...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Odmah u toku dana isplaceno .3-4 sata nakon odricanja od zalbe status promenjen u "poslato na isplatu" . Valuta placanja 02.04.
To se još čeka. Ovo su omogućili parcele koje si ubacio u eagrar sa ugovorom a čekaju verifikaciju. Pre te parcele nisi mogao da ubaciš u zahtev za subvencije a sad može.Srđan01 šta si mislio kad si napisao "omogućeno je da može da se prijave parcele koje čekaju proces Verifikacije"?
Jel su to parcele koje nemaju Ugovore overene kod notara? Bila je ovde priča da će se doneti neka Uredba sa nekom posebnom Izjavom koja kao takva mora da se overi kod notara. Ali za ovo je rečeno da će tek naknadno biti.
Ne ne, to znači napravili ste nov overen ugovor i uneli ste te parcele u vaš eRPG i onda možete i te parcele da ubacite u vaš već podneti zahtev za subvencije (Samo je bitno da navedete biljne kulture).Srđan01 šta si mislio kad si napisao "omogućeno je da može da se prijave parcele koje čekaju proces Verifikacije"?
Jel su to parcele koje nemaju Ugovore overene kod notara? Bila je ovde priča da će se doneti neka Uredba sa nekom posebnom Izjavom koja kao takva mora da se overi kod notara. Ali za ovo je rečeno da će tek naknadno biti.
Мој мотори тј ја сам поднео захтев за Субвенције 11.03 прихватили су и ако има 5 парцела које нису обрађене имају Жуто поред,а у укупном износу су урачунате.Још увек никаквог одговора...