Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije greškom sigurno (Verovatno niste isplaćeni).Srdjan01
Jedno pitanje? Sta ciniti ako mi je stiglo resenje za isplatu subvencija za 2023 god?
Izgleda da greskom poslali mi proslogodisnje resenje.
Nije greškom sigurno (Verovatno niste isplaćeni).
Ako niste isplaćeni obavezno prihvatite to Rešenje za Subvencije za 2023 godinu.
Sigurno je greska jer sam isplacen za 2023Nije greškom sigurno (Verovatno niste isplaćeni).
Ako niste isplaćeni obavezno prihvatite to Rešenje za Subvencije za 2023 godinu.
Onda u tom slučaju ste u obavezi da ih obavestite na 0800 106 107 (Da ste isplaćeni za 2023 godinu i da ste greškom dobili Rešenje o usvajanju baš za 2023 a ne za 2024).Sigurno je greska jer sam isplacen za 2023
Sta dalje? Da ih obavesti mail - om ili sta?
Ako se odreknem zalbe isplatice mi jos jednom za 2023 pa cu sam sebi napraviti komplikacije!
A kako moze to da ti stigne? Mislis kad ti stugne mail da ti izbaci notifikaciju valjda da ti je stigao mail u levom gornjem delu ekrana?Pa valjda se podrazumeva da je neophodan net da bi stigao mejl. Moja greška što nisam napisao. Meni odavno mejlovi stižu kao sms poruke, instant, pa sam malo loše objasnio.
Nisam dobio ni rešenje a piše da mi je zahtev prihvaćenAko vam je zahtev Prihvaćen kada dobijete Rešenje u eSanduče (Morate ga prihvatiti) pa tek onda kroz par dana dobijate opciju za Odricanje od žalbe.
Nisam dobio nikakvo rešenje a piše da je prihvaćeno@Miki44 jesi li u esandučetu prihvatio rešenje (ako je odobreno)?
Trenutno piše da je primljenoAko vam je zahtev Prihvaćen kada dobijete Rešenje u eSanduče (Morate ga prihvatiti) pa tek onda kroz par dana dobijate opciju za Odricanje od žalbe.
Pardon, piše primljenoNemoguće. Piše prihvaćen, a u esandučetu nena rešenja?
Kada se zahtev promeni iz Primljen u Prihvaćen kroz par dana stiže Rešenje u eSanduče pa ste u obavezi da ga prihvatite pa opet kroz par dana dolazi na ePodsticaji opcija da se odreknete prava na žalbu.Nisam dobio ni rešenje a piše da mi je zahtev prihvaćen
To znači da je predmet zaključan (Zatvoren) i ne razmatra se više (Gleda se samo Aktivni).Srdjane sta znaci kad pise da zahtev nije aktivan?? Status stoji kao izmenjen posto je bilo dopune.
Svi zahtevi su tu i stoje u evidenciji (Nisu otišli u kantu za smeće) ali gleda se samo onaj što stoji da je AktivanPa kada ce biti otkljucan??