Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li neko informaciju kada ce biti javni poziv za subvencije po grlu za umaticena grla?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pre par dana uplaceno za mehanizaciju. Zahtev poslat krajem januara 22.Jel uplaćivano nekom skoro?
Meni promenjen status da je poslato na isplatu pre 15ak dana i nikako da se isplati.
Prihvatio rešenne, odreko se žalbe sve regularno.
A na ćaletovom gazdinstvu kad je poslato na isplatu istog dana isplaćeno.
Nezvanican info je da ce poceti isplata krajem maja.El cuo neko dal su krenuli nekom sa obradom ko je podneo za subvencije za genetiku?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To je barem ovde 100 puta objasnjeno,bivsi zakupac je odjavi iz gazdinstva a novi je prijavi.Ako si vlasnik prilozis dokument iz katastraSta je tu neverovatno,i zasto bi bila igra? Jel postoji negde zakon koji nalaze koliko nesto moze biti pod zakupom? Po kom zakonu je zabranjeno da se na taj nacin osnuje gazdinstvo? Ona nije ucestvovala ni u kakvim subvencijama i sl. I odkud ti to da je komasinica i da joj je njiva iznajmljena ove godine? Mozda nisam lepo objasnio,jer je tekst preopsiran. Zena je htela da ulaze u neku kulturu, i da bi joj dali kredit za to u banci su joj trazili da ima gazdinstvo na svoje ime. Ispostavilo se da treba ispuniti jos neke uslove sto se nije dogodilo,a njiva je bila kod nje oko dve godine. To nije ni bitno za ono sto sam imao da kazem i pitam ovde. Zato polako malo sa pretpostavkama,sve si omasio.
Sta raditi u slučaju gde je nastao problem oko udela površine parcele? Iz call centra mi rekoše samo da promenim površinu, ali to se ne može uraditi ukoliko se ne obrise parcela, i ponovo unese. A za ponovno unošenje parcele ne postoji opcija.Danas počinje