dragan.kovacev
Član
Koja je svrha tih pregovora?Zasto se inicijativa ne cuje u zadnje vreme?? Nisu bili ni na sastanaku sa uljarima koji je odrzan u ministarstvu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je svrha tih pregovora?Zasto se inicijativa ne cuje u zadnje vreme?? Nisu bili ni na sastanaku sa uljarima koji je odrzan u ministarstvu.
Prošle godine genetika je bila raspisana 18.04.2023. moguće da će i ove godine biti isto raspisan javni poziv za genetiku 18.04.2024. (Nemam još uvek tu informaciju, ali vi redovno pratite forum i samu platformu ePodsticaji pa će te znati kada tačno bude raspisan javni poziv pa da podnesete zahtev ).Poštovanje ljudi, imam jedno pitanje u vezi sa subvencijom za krave dojilje. U poslednjih nekoliko godina je bio protokol da odem sa papirima od obeležavanja teladi u lokalnu poljoprivrednu službu (krave mi nisu umatičene), oni tamo popune neki papir i daju mi da pošaljem pismom Upravi za agrarna plaćanja, nakon nekih 6 meseci mi legne uplata.
E sad, u februaru mi je kod njih rečeno da će se i to obavljati online preko eAgrara. Međutim presek je bio u februaru, a još ne vidim da ima objava za tu vrstu podsticaja u eAgraru. Ima li neko informacije kako stoje stvari sa time? Hvala.
Krave za uzgoj teladi.Za dojilje nemaš pravo.Poštovanje ljudi, imam jedno pitanje u vezi sa subvencijom za krave dojilje. U poslednjih nekoliko godina je bio protokol da odem sa papirima od obeležavanja teladi u lokalnu poljoprivrednu službu (krave mi nisu umatičene), oni tamo popune neki papir i daju mi da pošaljem pismom Upravi za agrarna plaćanja, nakon nekih 6 meseci mi legne uplata.
E sad, u februaru mi je kod njih rečeno da će se i to obavljati online preko eAgrara. Međutim presek je bio u februaru, a još ne vidim da ima objava za tu vrstu podsticaja u eAgraru. Ima li neko informacije kako stoje stvari sa time? Hvala.
Da, da, to je u pitanju, moja greška.Krave za uzgoj teladi.Za dojilje nemaš pravo.
Ja sam se malo razocarao u njih. Mislim da su digli nos. Vidim da se i Radoslav distancirao od njih. Ili ih ne interesuje cena suncokreta, isto kao sto su i prosli put ostavili drugima da se macuju sa vladom i uljarima.Mislim da inicijativa nece ucestvovati ni na jednim montiranim pregovorima tako i na ovom sto nije.
Malo sam pročstio tekst pa ako može neko od stočara da pojasni.Krave za uzgoj teladi.Za dojilje nemaš pravo.
Pojaviće se ne boj se ,kad pokupe ideje od ostalih.Ja sam se malo razocarao u njih. Mislim da su digli nos. Vidim da se i Radoslav distancirao od njih. Ili ih ne interesuje cena suncokreta, isto kao sto su i prosli put ostavili drugima da se macuju sa vladom i uljarima.
Ti si se razocarao u njih a ipak si imao korist! A sta mislis kako su se tek oni razocarali u sve nas? Koga to jos briga!Ja sam se malo razocarao u njih. Mislim da su digli nos. Vidim da se i Radoslav distancirao od njih. Ili ih ne interesuje cena suncokreta, isto kao sto su i prosli put ostavili drugima da se macuju sa vladom i uljarima.