E-Agrar

A dali cu moci da se prijavim na e agrar kada se prijavim na e upravu sa novom e-mail adresom i instaliram parametre sa tom novom adresom uzetih u posti naravno
Po ovome mogu da zaključim da vi želite ponovo da napravite eID nalog (Samo da vam kažem morate kontaktirati eUpravu sa molbom da vam se prvi nalog Deaktivira da bi u opšte mogli da napravite nov).

(Kliknite na sliku gde piše e)

P.S Dostavite mi sve potrebne podatke u Privatnoj Prepisci da vidim da li je do vašeg uređaja ili je stvarno nešto sa eID nalogom.

Kad je zahtev izmenjen jel ide sledeci korak na prihvacen ili primljen? Kad sam izmenio bio je primljen. Sad mi stoii izmenjen 2 nedelje.

Kako da ubacim u zahtev parcele koje su još na verifikaciji? Rekli su da to sad može ali ja ih u epodsticajima ne vidim? Pitanje za Srdjana...

Išao sa na izmeni zahtev i tamo ih nema. Jel treba možda neko vreme da prodje od ubacivanja parcela? Ja sam bukvalno odmah otišao na epodsticaje.

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Išao sa na izmeni zahtev i tamo ih nema. Jel treba možda neko vreme da prodje od ubacivanja parcela? Ja sam bukvalno odmah otišao na epodsticaje.

Parcele na kojima se nalazi biljna kultura, a trenutno su na verifikaciji će i pre njenog završetka biti vidljive na platformi ePodsticaji i korisnici će imati mogućnost da podnesu zahtev za podsticaje u biljnoj proizvodnji.

Korisnici koji su već podneli zahtev za ostvarivanje prava na osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji bez parcela na kojima se nalazi biljna kultura, a koje su na verifikaciji, potrebno je da isti izmene i uključe i te parcele.

Obrada pomenutih zahteva uslediće nakon što parcele budu odobrene i upisane u poljoprivredno gazdinstvo podnosioca zahteva.

Uh. Nisam upisao biljnu kulturu...

Srdjan01 ja cu sada sa ugovorom da prijavim 3 parcele i na njima bih stavio kulturu psenicu. Da li sam u problemu jer cu to tek na jesen da sejem?
Naime moram da je ocistim od korova i obala dakle da je dovedem donekle u red pa tek onda da radim.

Slao ko subvencije za tov svinja?
Jel mora rucni unos grla?
Prosle godine kad sam slao nije trebalo.
Stoji mi 150 specifikacije brojeva koje nemam.

Srdjan01 ja cu sada sa ugovorom da prijavim 3 parcele i na njima bih stavio kulturu psenicu. Da li sam u problemu jer cu to tek na jesen da sejem?
Naime moram da je ocistim od korova i obala dakle da je dovedem donekle u red pa tek onda da radim.
Trenutno je ledina? Jel ćeš te parcele da ubaciš za podsticaje?

Si siguran da nije trebalo? Ja prošle godine sve slikao i kačio... Ove godine još nisam podnosio zahtev.
Slikao i ja prosle god. specifikaciju brojeva mora i ove godine to nije problem.
Problem je sto imam 150 specifikacije brojeva kada udjem pod brojem 1. unesi grla, ne znam odakle to stoji tu to me buni
Moracu jedan po jedan broj rucno da unosim to prosle godine nisam radio.

Slikao i ja prosle god. specifikaciju brojeva mora i ove godine to nije problem.
Problem je sto imam 150 specifikacije brojeva kada udjem pod brojem 1. unesi grla, ne znam odakle to stoji tu to me buni
Moracu jedan po jedan broj rucno da unosim to prosle godine nisam radio.
Sada unosis po brojevima usnih marki sta je na specifikaciji prodatih grla.Kod mene ima niz od 27 grla kad otvorim podsticaje a ja trenutno imam 2 grla.

Razumem, ali brojevi sto stoje kada otvorim podsticaje ne slazu se sa papirima sto sam dobio iz klanice.

Moracu da unesem pojedinacno svaki broj.

Kod mene ima niz od 150 a imam 3 grla.

To sto ti kazu,stavi ove godine u eagraru-prirodna livada na to nemas subvencije a ujesen kad spremis za zito pa onda promenis kulturu. Jer ako sad stavis zito i slucajno dodju i vide da je livada kuku tebi

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Nazad
Vrh