A gde ste prijavili štetu.Upravo tako,onomad je bilo reci i o tome da ce otpisati za tu godinu porez,pred novu godinu mi stigla opomena za neplacen porez,toliko o tome. Izmedju ostalog od cetvrtka cekam procenitelja stete,kad ce naici nemam pojma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gde ste prijavili štetu.Upravo tako,onomad je bilo reci i o tome da ce otpisati za tu godinu porez,pred novu godinu mi stigla opomena za neplacen porez,toliko o tome. Izmedju ostalog od cetvrtka cekam procenitelja stete,kad ce naici nemam pojma.
U mesnu zajednicu,bilo je organizovano.A gde ste prijavili štetu.
sve parcele su mi sahvacene siroko je uhvatio u nasem ataru ,na soji 100%steta, na kukuruzu je tu blizu 100%
stete su ogromne u nasem ataru
Ишао сам у тај крај имам њиву на тромеђи 300 м од Надаљског атара ја сам ту код васsve parcele su mi sahvacene siroko je uhvatio u nasem ataru ,na soji 100%steta, na kukuruzu je tu blizu 100%
stete su ogromne u nasem ataru
Две дужи пре је кренуло и отишло према вама и Темерину на једну страну и на другу према Србобранској радио станици.Имам парцелу од 17,5 јутара где је пола боље прошло а друга половина је горе,а та недалеко од вашег атара ту не знам да ли је остало шта.Ишао сам дубље у ваш атар тамо је све горе и горе хорор прво с́ам попио један бромазепан па сам кренуо.e taj deo je katastrofa
To sto oniKao da se niko nikada nije napio, nije ga pogodila pesma i slično, živa duša.
Sledeći status vam je poslat na isplatu. Zavisi kakvu srecu imate. Mojo drugarici je ,, prihvaćen,, već 2 nedelje. Ovo sto oni rade ove godine je sramota.Meni je danas status zahteva za subvencije prešao iz "u radu" u "prihvaćen". Koji su sledeći statusi, tj. kad ide isplata?
Verifikacija parcele i dalje nije urađena. U zahtevu za subvencije nije ta parcela koja čeka verifikaciju, prosto nije ni postojala mogućnost da se ona unese u zahtev (zahtev sam podneo 23. maja). To nije nova parcela u mom gazdinstvu, kod mene je u gazdinstvu godinama, od samog početka mog gazdinstva, sad ju je eAgrar izbacio jer ne poznaje kategoriju doživotnog plodouživaoca.
moras imati ugovor o zakupu ili ugovor koriscenju bez naknadeMeni je danas status zahteva za subvencije prešao iz "u radu" u "prihvaćen". Koji su sledeći statusi, tj. kad ide isplata?
Verifikacija parcele i dalje nije urađena. U zahtevu za subvencije nije ta parcela koja čeka verifikaciju, prosto nije ni postojala mogućnost da se ona unese u zahtev (zahtev sam podneo 23. maja). To nije nova parcela u mom gazdinstvu, kod mene je u gazdinstvu godinama, od samog početka mog gazdinstva, sad ju je eAgrar izbacio jer ne poznaje kategoriju doživotnog plodouživaoca.
Ma sve ponovo dostavljeno, potpisali svi, dostavljeno sve - ugovor, lične karte, vlasnički list, izjave, al' ne vredi... Jedino što ugovor nije overen kod notara, a vlasnički list je sa eKatastra, al' to ne bi trebalo da je prepreka.moras imati ugovor o zakupu ili ugovor koriscenju bez naknade
uglavnom treba ti papir
Onda zoves telefonomMa sve ponovo dostavljeno, potpisali svi, dostavljeno sve - ugovor, lične karte, vlasnički list, izjave, al' ne vredi... Jedino što ugovor nije overen kod notara, a vlasnički list je sa eKatastra, al' to ne bi trebalo da je prepreka.