Slao sam mail, odgovor je bio strpite se, imamo puno posla itd...
A još ranije sam se takođe preko mail-a interesovao za tu parcelu koju su mi izbacili iz gazdinstva, odgovor je bio: "...kontaktirajte katastar ili ekatastar i zahtevajte da stave JMBG nosioca gazdinstva na svaku parcelu". Znao sam da je ovo glupost, ali sam ipak otišao do katastra, pokazao im odštampan mail, i oni mi kažu to je nebuloza, kako katastar da zna u čijem gazdinstvu je koja parcela i da oni ni nemaju mogućnost da tako nešto unose... U to vreme je na forumu Petar Petrović ostavio brojeve UAP i savetovao da ih nazovemo. Ja onda nazovem telefonom taj UAP (jer nisam mogao da dobijem nikog na onaj broj 0800 106 107), ali dobijem "kontakt centar" - a to nisu ovi za eAgrar, za eAgrar su "kol centar" - (znaj ti sad te sve finese šta je kol a šta kontakt centar i ko je za šta nadležan) - uglavnom kažu oni meni nismo mi nadležni, a ti uradi kako ti je rečeno. Reko' uradio sam, bio sam u katastru i rekli su mi to i to, oni opet odgovaraju postupite kako su vam odgovorili u mailu, odgovorim da sam baš tako postupio i da to ne pije vodu, oni opet postupite kako su vam rekli... *ebe u zdrav mozak...
Jednom sam samo uspeo da dobijem 0800106107, ali nije mi bilo od koristi... Javilo se neko devojče koje pojma nema ni o čemu. Ja postavim pitanje, ona otvoreno kaže ne znam, sačekajte idem da pitam, onda se vrati sa odgovorom koji je u stilu onog odgovora na mail, objasnim joj da nije to to što pitam, onda opet sačekajte idem da pitam, i tako je tri puta išla da pita da bi joj konačno tamo neko rekao da eAgrar u ovom trenutku ne poznaje kategoriju plodouživaoca i da će možda za sledeću godinu i to biti uneto...
Poenta - zbrzan i nedovršen sistem je gurnut u vatru zbog političkih razloga...