paorpaor
Član
Cvele ovo sto sad pises da nije tuzno, bilo bi smesno.
Odmah se setim Micka i njegove Mice Ubice.
Odmah se setim Micka i njegove Mice Ubice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ubacili smo sve ali 12.07 će 90 dana kako smo predali zahtev,55 dana je bio primljen a sad samo uradu. Ministarka jedna lazljivica.Ako nekome jos nisu isplatili prvi deo od 9000 subvencija , a sve njive su im bez problema trouglica zutih crvenih , proverite slike licne karte ,takodje i mobilni telefon dodajte .. Sad se setih jednom komsiji nisu uplatili , obicno kada sam obnavljao gazdinstvo svima sam dodao licne karte ,njemu ja nisam pravio obnovu i nije bila dodata licna karta , cim smo dodali licnu kartu nakon 6-7 dana legle pare , mozda to ima veze sa tim ..
I drugar jedan isto ima problem pise mu uradu ,onako izbledelo .. A kad hocemo nov izmenjen zahtev podneti odbije mu hektar nzm sta da radimo ..Ubacili smo sve ali 12.07 će 90 dana kako smo predali zahtev,55 dana je bio primljen a sad samo uradu. Ministarka jedna lazljivica.
SvaštaAko nekome jos nisu isplatili prvi deo od 9000 subvencija , a sve njive su im bez problema trouglica zutih crvenih , proverite slike licne karte ,takodje i mobilni telefon dodajte .. Sad se setih jednom komsiji nisu uplatili , obicno kada sam obnavljao gazdinstvo svima sam dodao licne karte ,njemu ja nisam pravio obnovu i nije bila dodata licna karta , cim smo dodali licnu kartu nakon 6-7 dana legle pare , mozda to ima veze sa tim ..
proveri za tu parcelu da li se slaze u potpunosti stanje u katastru (broj parcele ,udeo u parceli itd) sa onim sto je navedeno u erpg.eagraru'Proveru mozes odraditi na e katasrar nepokretnost javni pristup. Ako ima nekih razlika moras uraditi promenu na stanje iz katastra pa onda pokusati izmenu za podsticaje.I drugar jedan isto ima problem pise mu uradu ,onako izbledelo .. A kad hocemo nov izmenjen zahtev podneti odbije mu hektar nzm sta da radimo ..
I kod mene isto . Samo polovinaSkoro posle dva meseca kako mi stalo da je poslato na isplatu danas legle ali samo 9000/ha
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Meni je 55 dana bio primljen a sad uradu, evo će 3 meseca više, debili. Ostalima mesec dana posle mene sam podnela svi došli do kraja.A da li još nekome stoji samo "primljen" već 3 meseca?
Послато са SM-G996B помоћу Тапатока
Meni od 15.04. stoji "primljen" .А да ли још некоме стоји само "примљен" већ 3 месеца?
Послато са СМ-Г996Б помоћу Тапатока