Tako i meni stoji..zvao sam ih uzeli mi podatke i prosledili su tamo kod ovih sto placajuSrdjane,nije mi isplaceno nista jos samo stoje da je poslato na isplatu 12.05 a nikakve pare nisam dobio
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako i meni stoji..zvao sam ih uzeli mi podatke i prosledili su tamo kod ovih sto placajuSrdjane,nije mi isplaceno nista jos samo stoje da je poslato na isplatu 12.05 a nikakve pare nisam dobio
Da li ste dobili rešenje, da li ste ga prihvatili i preuzeli (Odštampali) ?Srdjane,nije mi isplaceno nista jos samo stoje da je poslato na isplatu 12.05 a nikakve pare nisam dobio
Probajte još jednom da ih pozovete, pošaljite im i poruku na (Budimo u kontaktu eagrar.gov.rs), očitajte Ličnu Kartu (Mada ste već rekli da ste priližili LK). Ažurirajte kada prođe verifikacija.Kod mene je u radu odavno,predato prvog dana u 10.22 h.Ima uzvičbik na mestu gde je prebivalište,naime u SUP-u nam izdaju dokumenta gde se jesno slovo ne slaže sa pravim slovom u imenu ulice .Ja sam uneo izmenu priložio LK i još je u radu.Probao danas da zovem nisam mogao dobiti.Ne znam da li da ažuriram zahtev.
Mi smo ažurirali.Tako nam je rečeno u PSS.Danas sam zvao,javila se neka gospođica-gospođa i rekla da ažuriram zahtev.Znači na ono gde stoji IZMENI ZAHTEV da se ponovo popuni,možda i ne treba da se menja samo da se osveži.Nisam to uradio zato što su rekli da je podnošenje do 12.06. pa nisam bio siguran da neće odbiti zahtev ako je posle tog datuma menjano.
Izmenite zahtev kada vam je rečeno.Danas sam zvao,javila se neka gospođica-gospođa i rekla da ažuriram zahtev.Znači na ono gde stoji IZMENI ZAHTEV da se ponovo popuni,možda i ne treba da se menja samo da se osveži.Nisam to uradio zato što su rekli da je podnošenje do 12.06. pa nisam bio siguran da neće odbiti zahtev ako je posle tog datuma menjano.
StrašnoAko hocu da menjam zahtev onda mi izbaci parcele koje su pod uzvicnikom i jos mi nema nekih parcela koje nisu pod uzvicnikom. Ko je tu lud