Može.Ako je u pitanju imovina supružnika jedan od njih mora drugom da izda u zakup, ne može drugačije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može.Ako je u pitanju imovina supružnika jedan od njih mora drugom da izda u zakup, ne može drugačije.
Da tačno ali gde se nosi ugovor?
Nema nigde da se prikaci.
Kakav ugovor, ne razumem?Da tačno ali gde se nosi ugovor?
Nema nigde da se prikaci.
Verovatno je čovek (@slobapatrola) mislio na Ugovor o zakupu, ako grešim slobodno me ispravite (@slobapatrola).Kakav ugovor, ne razumem?
Još niko nije dobio drugih 9.Da li se menja status zahteva posle isplacenih prvih 9000,a pre isplacivanja drugih 9000?
Meni jeste jer sam uradio promenu racuna 28, 4 i taman prosao verifikaciju stiglo resenje i pare, suprugi stiglo resenje u cetvrtak 27. 4 a u petak morali odraditi promenu racuna pare nisu legle, na zahtevu i dan danas stoji poslat na isplatu, zvali kol centar rekli sve je u redu bice isplaceno kad dodje na red.Jel legle nekome pare sto je 28.04 menjao racun u rajfajzen?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Како се ажурира захтев?Danas sin dobio PSS i na pitanje o predmetu koji je predat 8.4 gde nije bilo nikakvih problema ali već dugo stoji "u radu".Odgovor je nio da treba ažurirati zahtev.Ne podnosi se nov jer za to ne postoji mogućnost.A za stočarstvo kažu da ne treba da se ažurira jer ko zna kada će biti pare.
Kako sam ja shvatio,seljački jer postoji istorija zahteva,oni su zagubili zahtev.
To su uradili i za kovid pomoć samo što su oni podnosili zahtev i do dana današnjeg ga nisu našli.
Daj malo detalja.....kad si ga , koliko si ga , kakav ti je bio ...itdIsplatili danas po 18000.