guest 43101
Član
Meni već nedelju dana stoji "u radu".
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda idu nekom logikom prvo laksee predmete,gde je stanje ostalo isto kao prethodnih godina,gde nema dodatih parcela,parcela pod zakupom itd.itdd...који сте ви срећници,предао у прва два сата,и стоји примљен, а поднео сам познаницима још 28 захтева и 90% у раду или исплаћено
Isto kao i kod mene xDMeni već nedelju dana stoji "u radu".
Uzmes ovako prosecni radni mesec je oko 165 radnih sati X 4clana X 12 meseci = 7900 radnih sati godisnje.@pidikanac
Moja svastika i paša žive u gradu. Njih dvoje i dvoje dece od po 23 i 25 godina. Njih dvoje srednja škola jedno dete viša i jedno fakultet. Svi zaposleni, ukupna primanja su im mesečno od 300 do 350 hiljada. To je godišnje 3.5 do 4 miliona, neto.
Nešto pričamo i ja razmišljam, koliko bi trebalo da imaju ukupan bruto prihod od poljoprivrede (da svi rade samo poljoprivredu) ove godine da bi im ostalo ČISTO 4 miliona?!?
I onda se čudim što mladi beže u firme, a njive se parlože! Pa nisu ludi, eto to je razlog!
Ma, zavisi čime se baviš.Uzmes ovako prosecni radni mesec je oko 165 radnih sati X 4clana X 12 meseci = 7900 radnih sati godisnje.
Koliko bi trebalo zemlje raditi da se toliko radnih sati napravi ?