https://eagrar.gov.rs/extfile/sr/293/osiguranje-biljaka-2.pdfPokusavam da podnesem zahtev al nesto ne ide,nemogu da prijavim parcele,ikonica pored k.opstine ne reaguje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://eagrar.gov.rs/extfile/sr/293/osiguranje-biljaka-2.pdfPokusavam da podnesem zahtev al nesto ne ide,nemogu da prijavim parcele,ikonica pored k.opstine ne reaguje.
Pa gde je on do sad bio ? bez uvrede.Kod drugara jos uvek je zahtev U RADU, ima prijavljeno vise od 20 Ha, na telefon ne moze da ih dobije da pita sta je problem a i nisu ga zvali, sve izgleda dobro u eAgraru jedino u ePodsticaji ima hektar manje. Nezna covek sta da radi .
Nema tu uvrede. Nije on u svetu interneta, reko sam mu par puta da izmenimo zahtev al ima neke svoje vijuge, sad sam mu pokazao na forumu sta treba da se radi pa pristao da izmenimo zahtev. I ja sam imao problem izmenio zahtev 4 puta pa sam dobio subvencije , on nije hteo da slusa ili nije imao poverenja u mene Bog ce ga znati.Pa gde je on do sad bio ? bez uvrede.
Mi smo ovde ovih nekoliko meseci vodili rat sta treba i sta bi trebalo .
Koja je osiguravajuca kuca i jel izvrseno placanje celog iznosa.Mene su pre 15 dana zvali iz dunava posto na polisama nisu unosili BPG,pa su im trazili da dostave brojeve gazdinstvaJel ima veze mozda sto je kolektivno osiguranje u pitanju?
Meni je bio problem broj polise trebao sam ispred broja 8 dodati jednu 0, dunav je u pitanju i odmah izbacio osigurane povrsine...Hvala steve73,ali opet nema desavanja,upisem sve valjano i opet nista,ne izbacuje mi uopste osigurane povrsine,da ga j...m koji mu je
Dolaze IZBORI ja bi rekaoČitam danas vesti, dragi nam vođa u Kini potpisuje razne ugovore o saradnji i izmedju ostalog ide vest kako dolazi vreme RENESANSE za našu poljoprivredu. Tako da spremite se polećemo.
Nemas kamilu da bi to bio . Kupi je kada prodas kukuruz i postaces bar ovde na forumu seikJa danas rekao kolegama " dajem otkaz Vučić će mi obezbediti da živim kao šeik" kad nisu umrli od smeha