amper91
Član
Da li je nekome isplacena subvencija u organskoj biljnoj proizvodnji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala @Srđan01,a postoji li ugovor o zakupu sa naknadom ?Poruka u temi "Kupoprodajni i drugi ugovori u poljorivredi" https://poljoinfo.com/threads/kupoprodajni-i-drugi-ugovori-u-poljorivredi.19830/post-1850164
Poruka u temi "Subvencije u poljoprivredi za 2023 godinu" https://poljoinfo.com/threads/subvencije-u-poljoprivredi-za-2023-godinu.19938/post-1861991
Je l' si citao sta pise ? Mozda je malim slovima pisalo da se odrices od para ?Ja sam 8.10 prihvatio ono odricanje i od para ni traga ni glasa.
Ja 7.10. ista situacija. Izgleda nema novaca.Ja sam 8.10 prihvatio ono odricanje i od para ni traga ni glasa.
Hvala @Srđan01,a postoji li ugovor o zakupu sa naknadom ?
Ugovor može lako da se izmeni (Zato sam i stavio .doc fajl >Word dokument<)
Ja čitao al džabeJe l' si citao sta pise ? Mozda je malim slovima pisalo da se odrices od para ?
I mene zanima isto ,dobro pitanje .Sta bi sa subvencijom za premiju osiguranja useva,nema ni u najavi
Pokusavam da podnesem zahtev al nesto ne ide,nemogu da prijavim parcele,ikonica pored k.opstine ne reaguje.Na epodsticaju je izasao javni poziv,podsticaji za osiguranje biljnih vrsta.
Prijave za sva osiguranja (usevi, zasadi, plastenici, životinje) se podnose od 16.10 - 15.11.2023.Na epodsticaju je izasao javni poziv,podsticaji za osiguranje biljnih vrsta.
kada uneses broj polise , u drugom koraku vidis otkljucane njive koje si osigurao. Ja sada podneo zahtevPokusavam da podnesem zahtev al nesto ne ide,nemogu da prijavim parcele,ikonica pored k.opstine ne reaguje.
Koja je osiguravajuca kuca kod tebekada uneses broj polise , u drugom koraku vidis otkljucane njive koje si osigurao. Ja sada podneo zahtev
Probacu veceras opet.kada uneses broj polise , u drugom koraku vidis otkljucane njive koje si osigurao. Ja sada podneo zahtev
dunav osiguranjeKoja je osiguravajuca kuca kod tebe