Subvencije u poljoprivredi za 2023 godinu

Još jednom,Ako pristaješ ja sutra kačim cisternu i idem negde da je napunim.I onda čekam tebe da Ti i Ja zajedno to ispolivamo po dogovoru.Pošto si me ubedio da pratiš.

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Ti bi uradio:haha::haha::haha:.Što nisi do sada uradio,Nisi razmišljao u tom pravcu.Sve što si uradio se vidi a to je ništa.Spominješ tu neke svoje pretke-kakve to veze ima sa tobom.Sa njima te veže samo poreklo a ne i muda koja pokazuješ svima na forumu.Svi smo videli proteste po Evropi pa i u susednoj nam Hrvatskoj.

Ovo se ne odnosi za nikog ponaosob....samo duh savremenog vremena
Dok nisu postojale društvene mreže da nisi normalan znala je samo tvoja bliža okolina i rodbina ,a sad znaju svi .
Jel ima uplata ....dešava li se išta ??

Poslednja izmena:
Ja samo pratim ono e sanduče da vidim kad će da stigne rešenje u njega. To treba da se potvrdi i onda tek ležu pare na račun. Bar je tako bilo za onih 9000.

@emigrant - kako te Slavko navlaci da napravis neku glupost da bi pokazao da si hrabar . Ne traba vise toga jer imamo opciju na sledecim izborima . Dajmo svi glas paorskoj stranci i bice druga prica . Dobicemo Sevrlaica za ministra i nesto ce se pokrenuti u dobrom smeru . Samo nemojte da rasipamo glasove na politicke stranke koje u svojom redovima nemaju 0,01% paora !

@emigrant - kako te Slavko navlaci da napravis neku glupost da bi pokazao da si hrabar . Ne traba vise toga jer imamo opciju na sledecim izborima . Dajmo svi glas paorskoj stranci i bice druga prica . Dobicemo Sevrlaica za ministra i nesto ce se pokrenuti u dobrom smeru . Samo nemojte da rasipamo glasove na politicke stranke koje u svojom redovima nemaju 0,01% paora !
Jel ima nesto i negde opsirnije da se procita o tom pokretu ili stranci, sta li je vec.

Nazad
Vrh