Subvencije u poljoprivredi za 2022 godinu

Subvencije po hektaru. Nešto zaostalo...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Sada sam video .Verovatno ovo .
До краја године биће обезбеђени и додатни подстицаји пољопривредним газдинствима на име регреса у износу од 20 динара по литри горива, за 50 литара по хектару, за максимално 20 хектара (максимално 20.000 динара по газдинству).

Sada sam video .Verovatno ovo .
До краја године биће обезбеђени и додатни подстицаји пољопривредним газдинствима на име регреса у износу од 20 динара по литри горива, за 50 литара по хектару, за максимално 20 хектара (максимално 20.000 динара по газдинству).
Tako je. Evo upravo i meni stigla poruka...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

I meni je upravo leglo, ocigledno je silna pomoc od 1000din/ha za naftu.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Prijatelji je l' zna neko da mi kaze kakva je situacija I proceduraa kod uvodjenja-ubacivanja-dodavanja novih parcela za subvencije po hektaru???
Imam neke njive koje sam kupio Jos pre nekoliko godina,pre korone ,pa to nisam dodao u trezor za subvencije zato pitam???

Овде у трезору само попуниш ону тавелу као приликом уписа или обнове са подацима само за те парцеле које додајеш. Мада по мом тумачењу прописа треба да се врши обнова али каже да не треба.

Али касно ти је за следећу годину јер се у текућој години субвенције за биљну производњу (односно по хектару) исплаћују за парцеле које су биле уписане 30. септембра претходне године.

@D.i M.e
Pre je trebao posedovan list da se vadi za svaku parcelu I da se nosi u trezor...pa mi se to nije isplatilo...jer su male parcele u pitanju...
Znaci sada NE treba posedovan list??

@Mustang80 Не треба, они то проверавају по службеној дужности.
A jel znas mozda sta je prijatelju sa parcelama koje uzimamo u zakup pod kiriju???
JEL I dalje mora kao pre Oni ugovori o zakupu pa da se to overi u mesnoj kancelariji ili kod javnog beleznika I da se taj ugovor nosi u trezor ILI se sada too radi na drugu nacin??

Nazad
Vrh