Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš čudno, neverovatno da se takve stvari dešavaju...Ljudi šta vam je, pa oni i hoće da otežaju sve i što manje isplate, šta se čudite. Vi kao moj komšija član Žvalonjine sekte što me smarao kako sam preterao sa klipom o nafti i nestašicama, kad je otišao juče da naspe u bidon od 1000 litara i ovi ga sa pumpe gasirali sad došao kod mene da kuka...To su bas glupo osmislili, decko se pokrenuo, registrovao gazdinstvo bez svoje zemlje samo arendu ima i hoce da radi ozbiljnu proizvolju a drzava nece da ga pomogne u prvoj godini koja je najcesce najbitnija kad se pocinje nesto.. U stvari, svaki sacuvan dinar u budzetu se moze iskoristiti za druge stvari, bice da smo mi glupi a ovi sto su to smislili pametni..
Jesi ozbiljan? Ubijaju političke neistomišljenike, ucenjuju sve redom i reketiraju, tuku ljude na izborima, kriminalce regrutuju da ubijaju za njih i razbijaju demonstracije, napravili Jovanjicu 20 km od Beograda, poklonili sami sebi Beograd na vodi i PKB a ti nisi verovao da će da opljačkaju blesave seljake?Pa dobro ne bih bas da se poredim sa tim tvojim komsijom ali nisam verovao da idu tako daleko, da je lopovluk na tom nivou i da se razmislja i o takvim stvarima..
Joj brate kakva paljba, VEBER je mala maca, tamo gde udara, a najgore sto si sve u pravu!Jesi ozbiljan? Ubijaju političke neistomišljenike, ucenjuju sve redom i reketiraju, tuku ljude na izborima, kriminalce regrutuju da ubijaju za njih i razbijaju demonstracije, napravili Jovanjicu 20 km od Beograda, poklonili sami sebi Beograd na vodi i PKB a ti nisi verovao da će da opljačkaju blesave seljake?
Pusti to, nego sto nisi rekao da dolazis u Belu Crkvu na promociju Agromarketa, a i direktor?Jesi ozbiljan? Ubijaju političke neistomišljenike, ucenjuju sve redom i reketiraju, tuku ljude na izborima, kriminalce regrutuju da ubijaju za njih i razbijaju demonstracije, napravili Jovanjicu 20 km od Beograda, poklonili sami sebi Beograd na vodi i PKB a ti nisi verovao da će da opljačkaju blesave seljake?
Kome sam trebao da kažem? HAhaha. Znali smo da ću ići ali sam imao nekiu gužvu, smrtni slučaj, haos i nisam hteo da me tamo opsedaju ljudi tako neraspoloženog, samo bih rasterao ljude...Pusti to, nego sto nisi rekao da dolazis u Belu Crkvu na promociju Agromarketa, a i direktor?
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Pa kako kome! Pa da organizujes barem jedan autobus pa da idemo sviKome sam trebao da kažem? HAhaha. Znali smo da ću ići ali sam imao nekiu gužvu, smrtni slučaj, haos i nisam hteo da me tamo opsedaju ljudi tako neraspoloženog, samo bih rasterao ljude...