Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesu. Ali inertnost mnogih me začudjuje. I zaslepljenost. Pa vlast treba da je smenjiva, a ne nema boljih. A oni crni djavoli i upinju iz petnih žila da su najbolji.Ja mislim da su ovi nadjebali i turke....
Gebels je mala maca za AV. Svi mediji su njegovi a minutažu koju on ima to nije normalno i konstantno ispiranje mozga ljudima i koji ga imaju i koji manje imaju.Ja u familiji imam dvoje fakultetski obrazovanih ali Pink je čudo i nemozes ih ubediti u suprotno pa to nije normalno.Čak ujak je poljoprivredi i rekoh mu čoveče zakinuo te je za jednog dobrog traktora ali džaba.......mediji su čudo.Jesu. Ali inertnost mnogih me začudjuje. I zaslepljenost. Pa vlast treba da je smenjiva, a ne nema boljih. A oni crni djavoli i upinju iz petnih žila da su najbolji.
Da li iko može da navede 3 partije koje nisu sateliti trenutne vladajuće partije?Tačno tako. Glasati za bilo koga osim za njih i njihove satelite.
Oni su uz sve zloupotrebe već dostigli maksimum
Što veća izlaznost, njihov "kolač" sve manji.
Ovde više nije pitanje izbor puta, već puki opstanak naroda i države.
Ni jedan pojedinac ne može ostati izolovan i zaštićen u ovakvom bolesnom društvenom okruženju.
Opametimo se dok još ima prilike i smisla.
Birati bilo koga drugog, pa ako ne valja opet smena.
Vlast treba da je u službi gradjana i njihovog prosperiteta, a ne da bude tlačitelj sopstvenog naroda.
Treba ih skidati kao blato sa cipele sve dok se ne dodje do nekog valjanog.
Potrošiše nam živote na decenije njihovih gluposti i iživljavanja.
Pojedinci bez dana radnog staža, bez mozga i morala, paraziti na muci naroda.
Menjati!
Nije tacno!Ovo nisu dobijali proizvodjaci, nego samo osiguranici kod pio fonda za poljoprivrednike a njih je bilo mnooogo mali broj. Cak su i proizvodjaci koji su bili u "poljoprivrednoj" penziji bili izuzeti kao korisnici
Ako sam ne vidis, ne vredi ti ni objasnjavati. Jer bi se to svelo na ubedjivanje, a posto znamo jelte da je misljenje kao kolac- sto vise "udaras" po njemu on sve cvrsci, onda je to uzaludan posao. Moras sam jbg...Da li iko može da navede 3 partije koje nisu sateliti trenutne vladajuće partije?
Ili, da se ispravim, a ujedno i olakšam pitanje, bar jednu koja nije satelit i nije u sprezi sa trenutnom vladajućom partijom?
Poenta i jeste u tome SMENILI. Nismo bili zadovoljni i smenili smo SMENJIVU vlast.Ili da vec nije bila na vlasti , peljesila pa smo bili toliko zadovoljni da smo ih smenili?
Navedite nekog kandidata koji nema veze sa prethodnim i sa sadasnjim vlastima.
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk
Na tv-u sam čuo o ovome da ovo izgleda važi samo za opštinu RumuAjde malo da se vratimo na ovo od pre par strana,vidim niko nista ne prica o ovome,za fizicka lica vaze samo fiskalni racuni ?.Ne mogu da citam preko kompa o ovome,nece da otvori taj fajl...
http://www.agroservis.rs/ministarstvo-po-oprivrede-shumarstva-vodoprivrede-111
П Р А В И Л Н И К
О УСЛОВИМА, НАЧИНУ И ОБРАСЦУ ЗАХТЕВА
ЗА ОСТВАРИВАЊЕ ПРАВА НА РЕГРЕС ЗА ЂУБРИВО, ГОРИВО И СЕМЕ
(Објављено у „Службеном гласнику РС”, број 30/22
од 4. марта 2022. године)
Subvencije se uplaćuju po automatizmu na osnovu stanja od prošle godine,jedino se prijavljuju novo registrovana gazdinstva. Niko ne priča o ovom regresu i da treba računi da se podnose....a nigde nisam video u textu da se odnosi samo na opštinu Ruma..Koliko sam ja shvatio uplaćuju 6000 rsd po ha i još 2000 rsd kao regres za đubrivo, gorivo …
To je ta priča o 8000 rsd
Sent from my iPhone using Tapatalk