MONTOYA
Član
Zato je tada nama svanulo, ovde su posle toga sela procvetala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sutra pre podne idem da podignem keš i automatski palim u auto salon po novog Mercedesa.
Ja nisam rekao da se oduzima iz Pokrajne pa se deli sakom i kapom juznije od Dunava, rekao sam samo da se oduzima i to mnogo u odnosu na ono vreme kad je bilo Autonomije u potpunosti.Zato je tada nama svanulo, ovde su posle toga sela procvetala
Pa imam Case made by Bruder, možda za njega lako pazarim.Ti kupi plug obrtač, nemoj Mercedesa kao ja.
Srecom spasio je juznu pokrajinu tim potezom....subvencija juce legla, podignuta i potrosenaCudo je i kad moze Pokrajna davati nesto! Odakle joj kad sav novac salje Republici a ova da ne kazem sta joj i koliko vraca!
Nekad kad je Vojvodina bila Pokrajna u pravom smislu reci, e, onda je i licila na nesto i bila jaka sa standardom koji joj prilicilo.
Kako je ono djubre preko noci krajem '80 - tih unistio Autonomiju tako je i Vojvodina propala!
Jbg, promeni sexualno opredeljenje pa ti možda subvencionišu jedan izlet na gay week u Amsterdam. Šta ćeš, teška vremena mora čovek da se prilagodi. Kad je džabe daj! pa neke je i K. u D.Dokle god je pedera i lezbejki na čelu države,od subvencija za poljoprivredu nema ništa.
Neka hvala.Prepuštam to tebi ako već nisi takoko sexualno opredeljen.Jbg, promeni sexualno opredeljenje pa ti možda subvencionišu jedan izlet na gay week u Amsterdam. Šta ćeš, teška vremena mora čovek da se prilagodi. Kad je džabe daj! pa neke je i K. u D.
Nije da nisam (il jesma ... šta treba da kažem da ne ispadme gay? ) , al džaba je džaba.Neka hvala.Prepuštam to tebi ako već nisi takoko sexualno opredeljen.