Ne bi me cudilo.Pogotovo za traktore.Krenula je priča da je pravilnik izašao u četvrtak u 12h i da je zatvoren u petak u 13h. Toliko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi me cudilo.Pogotovo za traktore.Krenula je priča da je pravilnik izašao u četvrtak u 12h i da je zatvoren u petak u 13h. Toliko.
Opa, znaci krenulo. Ja sam razumeo da ce to samo raditi na parkinzima, u prevoznika i vecih polj. proizvodjaca u sistemu i sl. Naravno, uopste me ne cudi da zaskacu ljude sa ferdzama na ulici. Bravo za vladu, bravo za reforme. Sta je sledece? Merenje duzine kopacica na setvospremacima i siljaka na drljacama?kada bi hteli da uvedu red sve bi se znalo. pre neki dan zaustavljali traktore u mom selu i vadili uzorak nafte iz rezervoara. pa mogli su barem da sacekaju da se potrose zalihe. kazna od pedeset do petsto hiljada i gubis aktivni status a nema ni to malo subvencija
Pa i av je rekao u Titelu u ćirić agro da bi trebalo davati sub. za 532 i 539 traktore.Ministar je najavio za danas,ali obećanj ..... radovenje.
Kako je to zamislio dotičniPa i av je rekao u Titelu u ćirić agro da bi trebalo davati sub. za 532 i 539 traktore.
Danas uplaćene premije za pšenicu 2016 .