Subvencije u poljoprivredi za 2017 godinu

Drug mi radi u banci i rece mi prosle nedelje da su ljudi masovno uzeli profakture za traktore i podneli za kredite

Sent from my iPhone using Tapatalk

A ministarstvo poljoprivrede tek treba da izadje sa kreditnom linijom identičnom pokrajinskoj.Kada će to biti,ko li to zna.

To se zove,glasajte za nas,skedeća godina je jako daleko.I ja vam obećavam da će subvencije sledeće godine biti bar duplo veće i rastiće iz godine u godinu

kada bi hteli da uvedu red sve bi se znalo. pre neki dan zaustavljali traktore u mom selu i vadili uzorak nafte iz rezervoara. pa mogli su barem da sacekaju da se potrose zalihe. kazna od pedeset do petsto hiljada i gubis aktivni status a nema ni to malo subvencija
Opa, znaci krenulo. Ja sam razumeo da ce to samo raditi na parkinzima, u prevoznika i vecih polj. proizvodjaca u sistemu i sl. Naravno, uopste me ne cudi da zaskacu ljude sa ferdzama na ulici. Bravo za vladu, bravo za reforme. Sta je sledece? Merenje duzine kopacica na setvospremacima i siljaka na drljacama?

Kod nas toga nema više jer su neki,koji su bliže vatri,prijavili svu površinu u gazdinstvu da je pod pšenicom. Naravno znali su da kontrole neće biti,kao i takvih subvencija pa onda zašto da se ne iskoristi....

Nazad
Vrh