Subvencije u poljoprivredi za 2017 godinu

Otimati se može samo koje u sistemu pdv-a.
Moze,dok te ne ukebaju a onda platiš kaznu da se češeš i di te ne svrbi.
Nek otimaju oni koji misle ili znaju kako može,ja neću. Hvala lepo.
Poznajem par ljudi kojima je bila inspekcija,a oni kad dodju neće te potapšati po ramenu i reći sve je u redu. Nego će nešto pronaći i kaznu opaučiti,samo je pitanje koliko.... Znam za primer gde je knjigovodja zabrljao pa su i na sudu završili.... Ma,100 problema dodatnih. Meni je dosta što su mi banili da provere da li sam stvarno kupio Maju jer sam dobio 40%(min.poljopr.)i još 20%(min.ekonomije). E to bi se moglo nazvati otimanjem,kada pokupiš sve što ti nude,ali pdv... Pdv nije za igranje,što kaže Milovan.

Konkurs za kupovinu polj.mehanizacije zatvoren zbog potrosenih sredstava.Haahhhaahaaaaaaaaa.E drzavo opet pokupili oni preko veze.Kako potroseno kad nije ni objavljeno?Kako se moglo konkurisati kad konkurs nije izasao.Mafija!Ja kupio mulcer -znaci nista.Traktori-nista.Sramota,sramota,sramota.Ministar u cosak!Ovo je posao za Urosa Davidovica da se na tv-u pojavi bajni ministar i da objasni sta se sada desilo.Galamdzije sada nema nigde!

Ja sam pretplacen na sajt koji obavestava o konkursima.Dobio poruku jutros u 6h.

Ali ovo je kreditna linija,ako se razumem dobro,ali mislim da su prebacili pare za voćnjake jer su ogromne površine u pitanju,pa jel znate kolika je povr. što sade arapi na zobnatici pod borovnicom pa koliko je tu sadnica,stubova ,treseta,sumpora,cevi za navodnjavanje ,i hladnjača i još 100 kuraca,pa de su lešnici italijanski u Aleksa Šantiću,e sila para.
Ali reka sam ja dobar samo onom koga ne zna.

Sta se desilo sa subvencijama. Dali sad mogu kupiti neku prikljucnu masinu. Vazi li povracaj za bilo koju masinu ili?

Bolje kupuj pre nego izađe pravilnik !

Kad izađe pravilnik procedura duže traje, do tada kupiš i posle pošalješ zahtev sa računom.

A zahtev podneseš čim izađe pravilnik i pare budu pre izbora.

Krenula je priča da je pravilnik izašao u četvrtak u 12h i da je zatvoren u petak u 13h. Toliko.

Nazad
Vrh