paracinac
Član
Nije mi jasno zašto napadate čoveka džabe!Dali vi stvarno mislite da njega neko nešto pita,ni ministar se tu mnogo ne pita a kamoli savetnik dali stvarno jedete hleb tudjim zubima?Pa zašto ne kupite sami traktor jer nemate novac firme ne rade svi se vraćaju koji imaju zemlju na poljoprivredu i konkurencija je ogromna jedino ne razumem zašto gorivo ne daju na subvencionisano za poljoprivrednike.Krivo mi je što napadate gos Radivoja a neznate ni sami zašto nije on kriv već ovaj radikalno-napredni lažov Aleksandar Vučić koji je toliko loš čovek da zbog vlasti je izdao sve najbliže oko sebe i toliko je čovek veliki manipulator da više od pola Srbije više voli njega nego svoje ukućane.Vratimo se mi na našu temu i želim da kažem još jednom samo da svi smo kivni na svakoga i svi nam smetaju a niko ne vidi cinjecu da ovaj posao sto radimo nikada nije bio cenjen i da je seljak uvek služio da čuva socijalni mir u državi!

Sto se tice predloga i ideja,ako kolega Radivoj moze neka predlozi ministru ili direktno Vaginoustom da vrati ona dva idiota iz Jemena koje smo uvezli iz Gvantanama,kostaju nas oko 2,5 miliona evra godisnje,te pare neka se usmere za lecenje bolesne dece u inostranstvu gde struja u 21.veku nije luksuz i nema akcize na istu...