vladimir..
Član
Bojceticu mozel li bar malo pojasnos oko pramenke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sva sreca na forumu ima dobrih ljudi pa ako neko juzno od BGa resi da kupi traktor, lako ce naci nekog severno ko ce mu uzeti na svoje ime.
Znaci,nisi optimista kad je u pitanju regresirano gorivo za ovu godinu? Iako oni kazu da "razmatraju" tu mogućnost?Danas poslepodne je ministar poljoprivrede Branislav Nedimovic posetio nase selo. Prvo je jedan perspektivni mladic iz SNS odrzao maestralan govor, da je malo falilo da napustim predavanje koje je trebalo biti ISKLJUCIVO poljoprivreda a ne politika.
Uglavnom na moja pitanja 1) zasto telehender, a ne recimo nafta? - Odgovor je bio razmatra se nafta i radi se na tome.
- - - - - - - - - -
Za naftu mrka kapa za ovu godinu. Placacemo je 150din/l a dok se sete da se nesto promeni prosla godina i od akcize i pdv-a mi njima vratili novce od bednih 4000din/h subvencije.
Za povraćaj za traktore je izdvojeno 100 miliona dinara što znači ako po jednom traktoru bude povraćaj 1,8 miliona, te pare biće dovoljne za 55 traktora, znači povraćaj će tobiti 55 gazdinstva, to je jako malo.
Lepo je Radivoj rekao da samo razmatraju a da ove godine nema ništa.Znaci,nisi optimista kad je u pitanju regresirano gorivo za ovu godinu? Iako oni kazu da "razmatraju" tu mogućnost?
Ne budi dete,pa sad da si sa njim prst u **greška i da mu predložiš nešto odgovor bi bio da sad to ne može nema para,pa videćemo za ubuduće(on je ubacio svije **greška unutra ne misli da se vadi odatle),pa će sve da žvalavi kako je to dobra stvar i td.Dosta dobri' stvari sam pročitao od Radivoja Nadlačkog na forumu,živo me interesuje da li je bar deo predložio ministru NAdimoviću?!
Znači sad je momenat da krenem sa šminkanjem svog rusa 82-ke 84-to god,mala kabina.Ima da se unovčim,pa sačekam iduću god. tada nema izbora,a nema ni sub. za traktore,pašće cena polovnjacima i moćiću za iste pare da kupim ali ovog puta MTZ 82-ku 90-to god. velika kabina.Po ovim subvencijama vidim da će samo skočiti cene polovnih traktora...