lezimir
Član
kod mene jos uvek nista. ali su mi u maticnoj rekli da su poceli da isplacuju.Da li je neko dobio subvencije za umatičena priplodna grla ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod mene jos uvek nista. ali su mi u maticnoj rekli da su poceli da isplacuju.Da li je neko dobio subvencije za umatičena priplodna grla ?
Izvinjavam se MIMS samo sam lepo pitao. Želim da nešto saznam od vas koji ste već uzimali nešto od mehanizacije. A ovo zezanje nije u redu.Može, 150% od cene.
Interesuje me da ako se kupi od fizičkog lica polovni traktor i plug moželi se dobiti neki povrat - subvencija.
Naprotiv, i treba da "nam" pada na pamet, ali to vise nema nikakve svrhe.Paorpaor a što da mi ne padne na pamet? Šta ima loše u tome da tako razmišljam? Svakako živimo u istoj državi. Ako nekome treba da se pomogne onda treba poljoprivrednim proizvođačima. Smatram da bi se toj istoj državi to malo što bi dala vrlo brzo vratilo i to višestruko. Ali tako je kako je. Ok. Izvinjavam samo sam pitao.
Pozovi na 0113020100 ili 0113020101 i to u periodu od 11-12h ili od 14-15h i javice se neko sigurno.Da li neko zna da mi kaže kada i kako se dobija "odgovor " za subvencije za stočarstvo, u mom slučaju pčelarstvo. Predala sam dokumentaciju 13.10.2016
Sent from my LG-D280 using Tapatalk