kanački
Član
Dana sam bio po potvrde za gazdinstvo i zena ispred mene je pitala za uplate ,odgovor je bio nema nista do daljnjeg, za kes, naftu i djubrivo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A premijer nikako da skonta odakle mu viska para u budzetu , nocima ne spava zbog toga.....
neka izdrzava ko ga j..e,ja sam kevi icaletu uplacivao 40 god,i nisam jedini moji su zivi ail gde su pare od onih koji nazalost preminu a niko ne nasledi penziju,zasto te pare ne prebace na sledeceg penzionera koliko tako ljudi ostavi pare tamo?PIO fond već sad izdržava 50% države
ja cu glasati za prvog sirijca koji ostane ovde il za nekog turcina,samo ne za nase.Čekaj malo sad će pokrainski izbori i tad će biti pare uz izgovor da oni prošli su krivi što ti sad ovi novi nisu na vreme izmirili potraživanja prema poljoprivrednicima.
14.06. ili baš 14.07.?Ha, juce u 13h uplatili gorivo racuni predati 14.07
Ja sam predao 16.06. danas legli novci.Do kog datuma je stiglo djubrivo?
Samo za djubrivo i naftu ili je leglo i onih 6000 hiljada po hektaru?Ja sam predao 16.06. danas legli novci.