Milojevic
Član
Legle pare za djubrivo predato 03.07.
Biljne proizvodnje jos nema, ona predata 08.06.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
procardali majmuni pare pa nemaju,lopoviLegle pare za djubrivo predato 03.07.
Oni meni kad naplacuju porez nepitaju iz koje je kase,tako i mene zabole iz koje ce kase samo nek plate. Trebali bi mi njih sad da fendujemo!Samo za djubrivo i naftu ili je leglo i onih 6000 hiljada po hektaru?
Oni meni kad naplacuju porez nepitaju iz koje je kase,tako i mene zabole iz koje ce kase samo nek plate. Trebali bi mi njih sad da fendujemo!
Pa evo danas premijer najavljuje opste izbore krajem godine.Eto prilike da dokazemo da nismo ovce za podsisivanje.Uh kako cu da ih sa velikim zadovoljstvom u sto daljem luku zaobidjem ,ni potencijalne kolicijante necu glasati.. Ako treba zmaja sa hepi televijije ,ove nikad vise moja porodica nece zaokruziti.Sto se mene tice nek nikada nista ne isplate.
10 dana pred izbore ce sve izmiriti. Stoka ostaje stoka.
Trece tromesecje kog poreza? Odakle Vam ova informacija?Da li ste platili trece tromesecije poreza,ako ste onda ce biti subvencija od sledece nedelje.
Gamad je gamad i treba ih zgaziti.