Deliti na velike i male.... Ukinuti subvencije bi bilo isto kao uzeti nekom kucu, ili stepenik, ili parce ograde, ili novac koji potrosi na par veceri sto izadje...Takav je odnos od malog koji prima subvencije do onog najveceg... Meni recimo sva subvencija ide na gorivo, a nekom recimo ide plata i on drzi pridiku o tome kako derivat treba na vreme obezbediti, sto opet ja bih mogao da shvatim kao zajebanciju u smislu ja imam platu i mogu da odradim sve na vreme ja sam gazda a ti ne mozes, i recimo da moze on bi naredio da se subvencije ukinu, a dok recimo nije imao platu govorio je drugacije= Primer iz mog kraja...
Treba dati subvencije i malim i velikim ali treba dati, a ne pljuckati, te 100 evra hektar te frakcija te zunjmunj i nista... Treba duplirati subvencije, a da li je ovaj stekao lopovlukom imanje i silne hektare da li je ovog ojadila drzava, za to ima organa kome se svako moze obratiti i ganjati, mene zanima da, drzava da sto vise para nama, a ne sto manje, da recimo ne cekamo subvencije rrefrakcije kao Sahara kisu, ako ja platim struju na vreme porez prirez, neka i oni plate na vreme, kukali smo kukamo i kukacemo, i uvek ce biti nezdovoljnih...
- - - - - - - - - -
I trebamo otvoriti temu: Kukanje na poljoprivedi
Lakse ce nam biti verovatno