KishRobert
Prijatelj Foruma
Koja su to gazdinstva mala po tebi Bojceticu ?
Ja sam objasnio u nekim prethodnim postovima i dao dosta pribliznu sliku ko je mali,srednji i ko je tajfun.
Samo sto sam time nekim zabio prst u oko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja su to gazdinstva mala po tebi Bojceticu ?
Ne,nego pre balkanskih ratova,tada je zamajac počeo da se zavukava,svim tim velikim (sa površinama u 4cifre i naviše) je početni kapital pod znakom pitanja (čitaj,za njim neko plače),a u ostalo nebi ni zalazio koliko je mutnoO stanju u poljoprivredi pa i o subvencijama trebalo je da se razmišlja pre 16.marta 2014.Većina građana među kojim je i veliki broj poljoprivrednika je dalo podršku ovim nazovi reformama.Znam da je na forumu zabranjena politika,ali ovo nije vođenje politike već pitanje opstanka poljoprivrednih gazdinstva,koja sa ovim sramnim subvencijama i svim ovim nametima sigurno neće opstati.Možda im je to cilj.
Nerazumeš,ali neću namerno objašnjavati jasnije,ko želi,razumeće šta je pesnik hteo da kažeMalo je tih iz zagrade sto placu da su posteno stekli tu imovinu. Obicno je i pre kao i sada bilo muljanja.
Verovatno imas 50ha kada tako pises?Treba da daju samo za zemlju u vlasnistvu do 50hektara i da ti je poljoprivreda
osnovno zanimanje,to bi bilo posteno prema svima.
Koji braca?U jbt plasio sam se da ce odg biti drugaciji.
Jel ima negde za 500kg kj?Ako da u arendu 50 ha svoje zemlje: (ako je arenda 500 kg psenice/kj) ~60k mesecno (ako je psenica 20 (sa PDV-om )).
Verovatno imas 50ha kada tako pises?
Onaj ko ima toliko svoje zemlje i netrebaju mu subvencije.
Jel ima negde za 500kg kj?