Ne ne 20x5
Markoo dali bih radio tu povrsinu zemlje da ne primas subvencije?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne ne 20x5
Do koliko ti odgovara?Meni neodgovara do 20 ha.
Ja radim tu povrsinu dvadeset godina unazadMarkoo dali bih radio tu povrsinu zemlje da ne primas subvencije?
Dok sam se ja od 15godine krivio u beracu brazdi i kombaju gde si ti tada bio i sta si radio do sada da imas muda da tvrdis sta je lakseNecu posebno se obracati za svaki post. Oni koji propagiraju voce i povrce, nek oni probaju da rade samo 1-2ha voca i povrca da vide koja je to zajebancija za MALE novce. Tvrdim da je najlakse uraditi 100ha kukuruza/psenice i nakriviti kapu. Ispadnes pametan i profitabilan, a onda malom sugerises da treba da radi voce. Licimerno.
Vidim ja da ode "KUMUNIZAM" jos uvek drma neke.
Ne treba mi nista da izmisljamo novo (citaj, toplu vodu). Mi treba samo da pogledamo kako su to uradile razvijene zemlje kao sto su Nemacka, Austrija, Holandija..., a ne da se ugledamo na, da ne spominjem, neke druge zemlje.
Mi se ovde ubismo da dokazemo da je onaj sa 21 ha tajkuncic, a oni pravi tajkuni veselo trljaju ruke i smeskaju se.
Zar vi stvarno mislite da su oni smanjili subvencije na 20 ha da bi pomogli malim gazdinstvima ?
Bajke su bile nesto u sta ste trebali da verujete kad ste imali 5 godina.
I jos jedna strasna svar je da su se i na forumu pojavili partijski botovi, a to nikako nije dobro, ma kojoj partiji pripadali.