Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je takodje leglo za gorivo, predato 24. Avgusta, poznat mi je taj osecaj, kada ti legnu pare na racun (koje su u stvari tvoje pare koje ti oni u stvari vracaju nazad).I mene leglo za osiguranje opa djurdjo oce me ove subvencije ko budalu samar
Dodje ti da se us**es od od srece.Meni je takodje leglo za gorivo, predato 24. Avgusta, poznat mi je taj osecaj, kada ti legnu pare na racun (koje su u stvari tvoje pare koje ti oni u stvari vracaju nazad).
Komercijalno...Cudi me da za biljnu i gorivo nisi dobio posto si predao jos maja. Idi do trezora da vidis sta se dasava. Da li ti je obnovljeno gazdinstvo za 2015godinu i ako jeste dali si registrovan kao komercijalno gazdinstvo???
Cudi me da za biljnu i gorivo nisi dobio posto si predao jos maja. Idi do trezora da vidis sta se dasava. Da li ti je obnovljeno gazdinstvo za 2015godinu i ako jeste dali si registrovan kao komercijalno gazdinstvo???