Isto tako su mi rekli. I da ne mogu nista da urade, vec da samo slusaju direktive iz BG. Nabijem one iz BG. Apsolutno se nista ne moze uciniti, i jos mi je receno da ne znaju kada ce subvencije od 2015, ali da pre 15.1. nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde si cuo tu informaciju? Sacekacemo do sutra mozda se desi cudo !Najnovija informacija subvencije ce biti isplacene do utorka, znaci kompletne subvencije na svim nivoima ce biti isplacene iz bdzeta do utorka. Vest iz kabineta ministra finansija, koji je malo pre potvrdio i sam ministar. Samo nije precizirano do kog utorka...
Stvarno de si pokupio tu informaciju mexiko? Nemoj da nagadjate,ljudi ove subvencije cekaju kao ozebao sunce,a neki se zajebavaju.Gde si cuo tu informaciju? Sacekacemo do sutra mozda se desi cudo !
Mislim da te nepisane informacije iz ministarstva koje nisu jos pravosnazne su samo neki njihov izgovor a nikako realnost! Nigde ne pise da se mogu dodati neke nove parcele pre 31.12.2015 u vec postojecem otvorenom gazdinstvu!
Danas bio u trezoru u Sr.Mitrovici i upravo mi ovako zena rekla
ПОЉОПРИВРЕДНА ГАЗДИНСТВА....РЕГИСТРАЦИЈА.. .ПОДСТИЦАЈИ У 2016...Пољопривредна газдинства која постоје у регистру на дан 31.12.2015. године, оствариће своје право на подстицаје са земљишним фондом који се на тај дан налази у регистру у Управи за трезор.Земљиште које планирате да упишете као ново земљиште(ново власништво, закуп....)можете пријавити у прилогу 3. тек приликом обнове регистрације која почиње 01.02.2016. и траје до 31.03.2016. године.На земљиште које сте пријавили приликом обнове регистрације као ново немате право да остварите субвенције у 2016-ој него тек у 2017-ој години.Уколико региструјете ново пољопривредно ваздинство до 31.12.2015. године, имате право да користите субвенције у 2016-ој на структуру коју пријавите.Уколико региструјете ново газдинство 2016-те године, субвенције ћете моћи остварити тек 2017-те године.
Juče je Ministarka u skupštini pokazivala koja su četiri udruženja - asocijacije učestvovali(potpis sa pečatom) u ovakvim poražavajućim za poljoprivredu zakonima. Treba daih bude sramota da se više oglašavaju i da nas podržavaju u ovoj našoj muci kojoj se nevidi kraja. Svaki dan nešto novo ispliva naravno nepovoljno po nas. Na proteste smo se trebali odazvati u velikom broju i nismo trebali da nas tu kojakakva samozvana udruženja i asocijacije izmapulišu da nas neko hoće da nas iskoristi u političke svrhe, a samim neizlaskom mislim da se vidi njihovo politićko opredeljenje, i ipak smo izmapulisani.Gde su sada oni biseri iz raznih udruženja koji su učestvovali u donošenju ovakvih gluposti, jer opet opozicija i ovo iskoristila u političke svrhe.
kada ti je uplceno zar ne pise za cega je uplata?Meni legli neki novci danas jedva cekamsutra 5h da vidim od cega su dal je mehanizacija il zemlja - - - - - - - -
je
Da su mi uplatili za badnje vece , srpsku novu , lakse bi podneo , ovo za novu godinu ...... iovako je neslavim