Zlatko Pap 76
Član
Kakav manjak bio rebalans a plaćena je akciza i pdv na gorivo i đubrivo koga prave ludim pitam se pare na račune smo trebali odavno da dobijemo i to još kada smo planirali prolećnu setvu kao što je to u nornalmim državama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za sta si ti dobio? Ja sam konkurisao za frezu ne znam hoće li biti nesto, nadam se.Juče mi je uplaćen povraćaj po osnovu konkursa za investicije u primarnoj poljo. proizvodnji,radi se o nabavci mehanizacije. Subvencija je iznosila 40% cene bez PDV-a. Nalazim se u marginalnom području (valjda i to ima uticaja na procenat povraćaja). Novca za naftu još nema.
Isto za frezu. 14 oktobra sam podneo zahtev. Jutros me zvali i rekli da je uplaćeno,a rešenje ću dobiti na kućnu adresu. Ja proverim u banci,kad stvarnoza sta si ti dobio? Ja sam konkurisao za frezu ne znam hoće li biti nesto, nadam se.
. Nego ja sam mislio da je za marginalna područja povraćaj malo veći,ali nema veze, bolje i ovo nego ništa. Koju frezu si ti pazario?Ma kod nas za te subvencije svi cute, svako se pravi lud, dole kad pitam niko nista ne zna i odjednom se procuje kad prodje krajnji rok. Ja sam slucajno saznao za ovo i vec je bio prosao rok bilo do kraja oktobra i produze do 15. novembra i ja sam predao 5. novembra. Ja sam uyeo imt laku frezu od 145. Sad je na prodaji jer sam uzeo veci traktor i vecu frezu trazim za njega.Isto za frezu. 14 oktobra sam podneo zahtev. Jutros me zvali i rekli da je uplaćeno,a rešenje ću dobiti na kućnu adresu. Ja proverim u banci,kad stvarno. Nego ja sam mislio da je za marginalna područja povraćaj malo veći,ali nema veze, bolje i ovo nego ništa. Koju frezu si ti pazario?
E moj druze meni rekli do 15 novembra pa do 1 decembra pa recima'' Do svetog Nikole'' a sada cujem i tebi rekli do nove godine... Daj boze da bude, daj boze..Meni danas rekli da ce za gorivo i vestak uplatiti do NG.