Zlatko Pap 76
Član
Kakav manjak bio rebalans a plaćena je akciza i pdv na gorivo i đubrivo koga prave ludim pitam se pare na račune smo trebali odavno da dobijemo i to još kada smo planirali prolećnu setvu kao što je to u nornalmim državama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za sta si ti dobio? Ja sam konkurisao za frezu ne znam hoće li biti nesto, nadam se.Juče mi je uplaćen povraćaj po osnovu konkursa za investicije u primarnoj poljo. proizvodnji,radi se o nabavci mehanizacije. Subvencija je iznosila 40% cene bez PDV-a. Nalazim se u marginalnom području (valjda i to ima uticaja na procenat povraćaja). Novca za naftu još nema.
Isto za frezu. 14 oktobra sam podneo zahtev. Jutros me zvali i rekli da je uplaćeno,a rešenje ću dobiti na kućnu adresu. Ja proverim u banci,kad stvarno. Nego ja sam mislio da je za marginalna područja povraćaj malo veći,ali nema veze, bolje i ovo nego ništa. Koju frezu si ti pazario?za sta si ti dobio? Ja sam konkurisao za frezu ne znam hoće li biti nesto, nadam se.
Ma kod nas za te subvencije svi cute, svako se pravi lud, dole kad pitam niko nista ne zna i odjednom se procuje kad prodje krajnji rok. Ja sam slucajno saznao za ovo i vec je bio prosao rok bilo do kraja oktobra i produze do 15. novembra i ja sam predao 5. novembra. Ja sam uyeo imt laku frezu od 145. Sad je na prodaji jer sam uzeo veci traktor i vecu frezu trazim za njega.Isto za frezu. 14 oktobra sam podneo zahtev. Jutros me zvali i rekli da je uplaćeno,a rešenje ću dobiti na kućnu adresu. Ja proverim u banci,kad stvarno. Nego ja sam mislio da je za marginalna područja povraćaj malo veći,ali nema veze, bolje i ovo nego ništa. Koju frezu si ti pazario?
E moj druze meni rekli do 15 novembra pa do 1 decembra pa recima'' Do svetog Nikole'' a sada cujem i tebi rekli do nove godine... Daj boze da bude, daj boze..Meni danas rekli da ce za gorivo i vestak uplatiti do NG.