Evo ja sam
taj koji je išao na more sa parama od subvencije, priznajem! I mnogo mi je drago zbog toga, uplatili mi taman kad mi je trebalo
I mogu vam reći da mi je draže što sam se pržio na plaži i uživao 10 dana nego da sam se pržio na krovu šupe, a to ne znači da nemam želju da pravim drugu recimo. I da, srećan sam sa ovim što imam, naravno težim da napredujem, ali umereno a ne da se zaglavljujem u kreditima jer mi eto država daje da radim što više zemlje i da teram što skuplje traktore. Neko će reći da stvarno nemam motivacije zbog ovoga, ali kad dođu ovakva vremena kao sad, mnogo brže propadnu oni koji su za dan postali veliki poljoprivrednici, nego onaj ko kupuje od svog rada zemlju, mehanizaciju... Subvencija je tu samo da pripomogne i olakša proizvodnju. Tako bar ja vidim stvari.
A nisam ni kukao da nemam (pošto sam dosad ja
taj po komentaru, koji je srećan sa onim što ima), i proletos sam rekao ako daju- daju, ako ne daju- ne daju i gotovo, ja sigurno neću da dopustim da mi od njih zavisi prolećna setva.
Dragane, mene nikakve blokade više neće videti u skorije vreme, (stvarno, ne znam šta bi trebalo da se desi) baš zbog onih velikih koji su samo u trezoru prvi, dobijali table za dž i onda ćutali dok je svakom paoru koji normalno radi bilo u glavi da istera nepravdu. Za koga se ja borim onda, zapitao sam se 100 puta. Sve u svemu- teška vremena, prijatelju moj ...