Subvencije poljoprivredi za 2014

100ha max u gorivu 300000 i vestaku 300000din ce ti vratiti bilo koje djubrivo da si uzeo za taj iznos. Ostatak 6000 din po ha kesh. Samo pitanje kada ce biti para jer s rekli da se budzet slabo puni i privreda ne radi tako da je pitanje kada ce love biti. To djubrivo od jesenas puj pike ne vaze racuni. Obecano za 7,8 dana ce izaci uredba u sluzbenom glasniku.

Za đubrivo će važiti računi od Oktobra a za gorivo se bojim da će važiti od prvog ali Aprila i to opet samo na NIS-u ali otom potom biće sve jasnije kada izađe uredba.

ma zavisi od opstine najvise,negde se vec zna sta ima,neki "gradovi" vec dele sadnice i ostalo za podizanje nekih zasada pa i u vezi stocarstva neke opstine vec izasle i rade uveliko sa podelom zivotinja. ali dok ti sacekas njih prodje voz mada i ne zuri osim ako ne sadis jednogodisnje biljke

Za đubrivo će važiti računi od Oktobra a za gorivo se bojim da će važiti od prvog ali Aprila i to opet samo na NIS-u ali otom potom biće sve jasnije kada izađe uredba.

Danillo golubovic danas u Zr izjavio da racuni vaze svi od januara,poljoprivrednici su pitali za racune od jesenas za djubrivo i odgovor je bio negativan. A receno je i da ce moci na svim pumpama da se kupuuje gorivo. To je ono sto je receno.

Danillo golubovic danas u Zr izjavio da racuni vaze svi od januara,poljoprivrednici su pitali za racune od jesenas za djubrivo i odgovor je bio negativan. A receno je i da ce moci na svim pumpama da se kupuuje gorivo. To je ono sto je receno.
Opet ce morati racuni sa potpisom i pecatom? Zar nece biti gorivo vec jeftinije na pumpama pomocu one NIS-ove kartice???

Vruca vest od danas, subvencije za 2014god. 3000din za gorivo racuni i 3000din za vestak racuni po ha. Plus 6000din na ruke po ha. Racuni vaze od jan 2014.god. Nema uslovaljavanja analizom zemljista i nema odredjeno koliko litara trosis po ha. Verovatno dva puta ces predavati zahteve, nije jos precizirano kada.
ako sam te dobro razumeo 3000 din za gorivo po hektaru pa to mu je oko 19l to znači da traktore guramo do njive i nazad a da samo na njivi radi traktor

i sta sam ja rekao pre 10 dana?kome nisu platili samo pozove i pustice odmah::novac::

Opet se javlja clan slavisa da prica gluposti da nas sve zasmejava svojim biserima! :osmeh: Nemaju nikakve veze ove isplate sa pozivima bilo koga, nego blize se izbori, pa smatraju da smo glupi i ludi i mogu da nas kupe ovom sitnim novcima!

A ti novci su u stvari nasi koje su nam jesanas lepo uzeli, posluzili se, obrnuli ih nekoliko puta i sad nam vracaju nasih 50din po litru i to bas pre izbore,slucajno se pogodilo...

ako sam te dobro razumeo 3000 din za gorivo po hektaru pa to mu je oko 19l to znači da traktore guramo do njive i nazad a da samo na njivi radi traktor
Da dobro si razumeo znaci na max 100ha mozes da kupis 300 000din goriva i da ti to sve vrate, casti te drzava celih 20 l po ha goriva, ostalo je tvoja briga :)):cao:

Vruca vest od danas, subvencije za 2014god. 3000din za gorivo racuni i 3000din za vestak racuni po ha. Plus 6000din na ruke po ha. Racuni vaze od jan 2014.god. Nema uslovaljavanja analizom zemljista i nema odredjeno koliko litara trosis po ha. Verovatno dva puta ces predavati zahteve, nije jos precizirano kada.
Ovo su uredbe tajkuna i ne verujem da ce ovako opstati,cista dezinformacija 100% prica baba sto joj milo,to se dedi nocas snilo.

- - - - - - - - - -

Drzava ore i sadi pola tvoje vrsidbe i naravno tvoja prodaja uz zagarantovanu naplatu i pride besplatni odlazak na neku od egzoticn destinacija od 10 - 15 dana sa pos pratnjom .

Nazad
Vrh