milosica
Član
u papirima koje sam dobio ima obrazac da li sam komercionalnno ili nekomercionalno gazdinstvo kakva je to caka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Garant su zaposlili još jednog čoveka koji samo savija papire.Setili su se da papir moze i da se presavije, zato su koverte manje
u papirima koje sam dobio ima obrazac da li sam komercionalnno ili nekomercionalno gazdinstvo kakva je to caka
Vidi ovako, U Srbiji je 87% sitnog gazdinstva, 3% u ima onih "velikih" i 10% zemljista je u rukama drzave, to je zvanicna informacija, pa sad vidi ko se favorizuje i na stetu koga.OD 50 DO 100 HA a mi sto imamo manje ..
Verovatno od toga neće biti ništa.
A gorivo, od kad ce vaziti racuni za gorivo, jeste mozda pricali na tu temu.Juče 14.02. PPS Senta je bio minista dr Dragan Glamočić , pozvano nas jedvadesetak poljoprivrednika iz okolnih opština . Mogla su se postavljatipitanja odnosno razgovor je bio jedan na jedan da kažem debata na razna pitanja .Među prvim pitanjima je naravno subvencije u 2014. Dobićemo 6000din "keš" drugih 6000dinće biti za dizel i najverovatnije veštak (seme najverovatnije neće) . Računi od jesenas tj. za pod pšenicu i podlogu, najaverovatnije neće važiti.Računi bi trebalo da važe od početka godine . Po rečima ministra nije sve do njegagovog ministarstva , nego na to jako utiče i ministarstvo finanasija .Sve će se znati posle izbora odnosno posle registracije .Bilo je pitanja na temu državna zemlja. Najverovatnije neće biti prodaje iste , ali se očekuje produženje vremena zakupa .Za stočare je najavljeno pojednostavljenje dobijanja subvencije za tovnu junad i svinje .Biće obezbeđeni dinarski krediti za mehanizaciju , sa godišnjom kamatom od 4% .Sad nadam se da nešto nisam zaboravio ili da nisam dobro napisao .