Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta se nervirate za subvencije, te pare su i ovako se prelile u dzepove neradnika koji nam prodaju zemlju u zakup po 300 evra lanac, ako ukinu subvencije pasce i cena zemlje i opet smo na isto, nema neke razlike verujte mi.
Bravo za rezon,divno,ukidaju nam subvencije,cena arende padaju,pticice pevaju,sve je divno u drzavi ''nazadnjackoj'' ,tri puta ura za nase vlastodrsce,neka rasire straznjicu,ima ovde nekih koji bi im u istu usli svojim ''bisernim komentarma''...Sta se nervirate za subvencije, te pare su i ovako se prelile u dzepove neradnika koji nam prodaju zemlju u zakup po 300 evra lanac, ako ukinu subvencije pasce i cena zemlje i opet smo na isto, nema neke razlike verujte mi.
Ово је почетак уништавања, малих и средњих пољопривредника. Јер наша држава нема вољу да помаже ситне, то се види из интервјуа нашег министра пољопривреде, који каже да се поседи морају укрупњавати. Ако читате између редова, јасно је рекао да ће у наредним година, радити држава да мале пољопривреднике примора да продај усвоју земљу, тајкунима или онима који имају новца да исту ту купе и то управо са овим начино подстицаја. Поента је да је лакше радити са пар десетина људи и договорити се око свега, него са нас пар десетина хиљада. Србија, ради како јој европејска унија каже, а то је да се све што доноси било какав приход, а конкурент је њима, мора да нестане или постане њихово власништво. Ми њиховим производима нећемо у скоријој будућности бити конкуренти и то из једног разлогам јер они мог упроизвести увек много јефтинију производ од нас, са циљем да убију конкуренцију, а држава ће стати иза произвођача и помоћи им...
.
To sam i hteo da kazem, da nece da nam fali nista ako nam ukinu subvencije.
- - - - - - - - - -
Mozda cemo da se malo i bolje ponasamo jedni prema drugima i jos brdo drugih stvari.....
Kod nas je to glavna tema kada se daje zemlja u zakup....SUBVENCIJE...e samo zbog toga ce mi biti drago ako ih ukinu....Sta se nervirate za subvencije, te pare su i ovako se prelile u dzepove neradnika koji nam prodaju zemlju u zakup po 300 evra lanac, ako ukinu subvencije pasce i cena zemlje i opet smo na isto, nema neke razlike verujte mi.