Zlatko Pap 76
Član
Dali će važiti fakture iz zadruga ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tragedija je ta sto je vecina verovala! Nije mi jasno zasto i kako?! Kome?Bas lepo sa 14000,00 na 6000,00 dogodine po ovome i manje, a u izbornoj kampanji su svi mnogo obecavali kako ce nam biti dobro, ide kako treba!
A što se sekirati?
Prepišem zemlju na ćaleta koji je u penziji.Ja lepo dvoje dece pa u socijalno.Dobijem dva dečija 5200rsd/mes pa na to socijlno oko 12000rsd/mesečno.Eto meni plate od 17000rsd ,a to je tek nešto manje nego što ovi kod Matijevića imajumesečno za ceo dan arbajta.Pa još ako se razvedem od supruge eto i tu još para od samohranog roditelja.
Ova moja izlaganja Vam jasno pokazuju da je danas bolje u Srbiji ne raditi nego pokušavati živeti od rada.
Dokle ce ovo da traje to niko ne zna. Ja mojim sugradjanima predlazm da dobro razmisle i stave prst na celo i iskoriste ove praznicne dane kako bi sto bolje sagledali celu situaciju i videli sta nam je ciniti na prolece.
na prolece olovku u ruke pa na izbore.razmislite doooobro kome dati glas.a ove vlade samo olovkom se mozemo resiti.apstinencija sa izbora ne valja.