Ministar Glamocic kazu moji da je rekao da ce subvencije sledece godine biti vece, a ja citam na forumu da ce biti ukinute. Ja sam jednom predlozio da strajkujemo i nikad vise necu, jer nema efekta! Narod ima isuvise novca, da kazem, u slamaricama da im godina dve pa i tri losih sezona ne mogu naskoditi.... verovatno cekaju bolje dane i izbore! Mogu vam reci da se ne ljutim, jer su u pravu, zasto recimo ja da krenem sa strajkom, a moj drug u specijalnim jedinicama da mi broji rebra, pa da se mrzimo...to mi ne treba! JA na izbore samo mrtav mogu da izadjem, ako nastave sa ovom politikom! Svima je poljoprivreda preko ''one'' stvari, boli ih uvo. Na wikipediji Srbija je predstavljena bez poljoprivrede. Ova zemlja, zasluzuje sve najgore da joj se desi, od kuge, gladi, kletvi, kancer, sida,istrebljenje, sve najnajgore!!!! Kad mozemo da dozvolimo da nas godinama vuku za nos onda ne treba ni da postojimo!!! Muka mi je od svih kvazi politicara, koji su prepametni, mrzim sto moram sve na vreme da platim, a oni kasne sa svime sto mogu, kad mozemo da budemo ne saglasni i da nama manipulisu kako hoce, ne treba nam ni drzava ni nista, neka se svi odvoje pa im ga neka beogradski pasaluk!!!! Toliko sam besan da bi ih zubima pokidao kao besni pas igracku!!!! Prosto mi dodje da kazem, da mrzim sto zivim u ovoj (da izvinete na izrazu) vukojebini(drzavi)!!!!!