lazarmatic
Član
aj neka mi to za stoku neko objasni. kakva grla tu spadaju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a da li postoji jos neki uslov? kakva je razlika izmedju umaticenih i pedigriranih grla?Daju za jagnje 2000 dinara, za svinju 5000 dinara.
kako ide za djubrivo, jel se moze sad uzete djubrivo za voce pa posle refundirati i kako to idesad je ministar rekao, 6000 RSD bez racuna, a 6000 za gorivo + seme + vestak
Ja mislim da za svinju koja je prasna, daju 5000 godisnje. A prošle godine su davali 4000.Manjevicu definiši mi malo ovo za svinju 5000rsd
Ima ipak jedna mala razlika u vocu mora da se radi...takvo je ulaganje i u proizvodnji šeć.repe,jel onda možemo i mi repari da tržimo povlašćeni položaj u odnosu na one sa pšenicom?
a da li postoji jos neki uslov? kakva je razlika izmedju umaticenih i pedigriranih grla?
Nije ispala isplaćena ni prošla godina...
Sta je konkretno povecano u svinjarstvu?Evo Glamocic potvrdio 6000din bez racuna + 6000din sa racunima dizela, semena i djubriva!
ima povecanja i u stocarstvu: ovcarstvo, kozarstvo, svinjarstvo.
- - - - - - - - - -
Manjevic )