Subvencije poljoprivredi za 2014

Kakav crni beograd na vodi da nas izvadi...?
Pa oni ako sve to narpave, na to treba placati porez komunalije struju vodu grejanje itd... Kome ce to prodati da tu zivi, i ko ce to placati (kada srbija izumire)....?
upravo tako narod izmucen i dobrano isisan, a oni umesto da misle kako da podpomognu privredu agrar i seljaka,tu neke neosnovne i nerealne projekte oce da sprovode . sto kaze salecar pa to sve pada na teret nas koji zivimo ovde.

cache-1328133962.jpg

1. 06-04-13, 18:20
    panonstib
    user-offline.png

ModeratorDatum pristupanjaDec 2009LokacijaNSPoruka3,451Zahvalio se18Zahvaljeno 928 puta na 536 porukaDownloads13Uploads0

Primili ste opomenu na forumu
    Poštovani miki rac,

Dobili ste opomenu na Poljoinfo forumu.

Razlog: Kršenje Pravila
    -------
    Zbog pisanja iste poruke u više tema!
    -------

Ova opomena nosi 2 poen(a) i može uzrokovati ograničen pristup dok ne istekne. Ozbiljnije opomene nikada ne ističu.

Originalna poruka:
    http://poljoinfo.com/showthread.php?p=681273

Ko god je glasao za ovu vlast svatio je tek sada da i od gorih ima gore.

- - - - - - - - - -

KO GOD JE GLASAO ZA OVU VLAST SHVATIO JE TEK SADA DA I OD GORIH IMA GORE.

Sve najbolje,
    Poljoprivredni forum - Poljoinfo
    Evo zasta sam ja dobio opomenu pre 9 meseci nista lose nisam rekao samo istinu,koju svaki dan citam u komentarima svih nas.
    Zar sam ja tada izmislio toplu vodu ili je neko privilegovan a nekome ukinuta sloboda govora.
    Izvinjavam se mozda i nije tema ,ali sam se pronasao posto vidim da se dosta kritikuju ministri i vlast.
    Posledice cu opet snositi, nisam nikoga uvredio sem ove frakciju koja nije ni malo zainteresovana za nase probleme.
    Druze panonstib mozes da me kaznis do mile volje mozes me iskljuciti ali me nemozes zabraniti ,nikog ne vredjam ali govorim samo istinu koja je nekima tek sada jasna.
    Ja sam za nezainteresovanost sadasnjih politicara prema poljoprivredi osetio mnogo ranije pa ako nista drugo pre 9 meseci.
    Eto toliko bez da se neko nadje licno uvredjen.​

Prosledi

Poslednja izmena:
Subvencija 14000 din/ha + refakcija 2000 din/ha = Isplata na ruke 16000 din/ha i sve to za 4 dana od podnošenja zahteva. Desile su se PROMENE! SRBIJA JE PROMENJENA.

Nije vic ni prvi april,vec sam ja to napisao da bi tako trebalo da bude !Zato sam tako na kraj napisao desile su se promene,Srbija je promenjena!Ali to ce biti jednog lepog dana

Bio danas i slusao ga .. a obratite na dve stvari u tekstu :

1. Pokušaćemo da pronađemo formu da kod dodele novca za mineralno đubrivo gazdinstva prilože analize za zemljište ne starije od tri godine i da sagledamo koji dokaz može biti validan da je dizel gorivo upotrebljeno u poljoprivredi. Na taj način ćemo popraviti i kvalitet zemljišta. ( od goriva sipam TNG u traktor . a vestak bacam na tavan ? )

2.
Ali isto tako moramo poslati poruku i onim najmanjima da ćemo za ovu godinu zadržati podsticaje, ali da moraju da se opredele čime će se baviti i da moraju da ukrupne svoja gazdinstva. Oni koji budu prihvatili, ući će u kategoriju komercijalnih gazdinstava. Koji ne prihvate moći će da koriste neke mere za podršku nekomercijalnim gazdinstvima. Moramo da razdvojimo one koji proizvode za tržište od onih drugih, ali nikoga nećemo zapostaviti. ... ( Dogodine ko nije u PDV ) neka trazi nov posao , SVAKA CAST !!

Nazad
Vrh