MONTOYA
Član
Tog gospodina što si naveo (da je pravna država) prvo bi trebalo konfiskovati a ne omogućavati mu da pravi širom Srbije skladištvene kapacitete i trguje na berzi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je l stvarno mislite da mi imamo poslovne ljude koji imaju "preduzetnicki duh", NEMAMO, mi imamo ljude koji su u stanju da posluju u drzavi gde se zakoni ne postuju, gde caruje monopol, korupcija , kradja i gde nemamo slobodnog TRZISTA.Sta se desilo ove-prosle godine sa suncokretom, sa robnim rezervama...................i abramovič je morao biti gubernator u nekoj sibirskoj vukojebini...i ne tražiti, nego narediti....
..ako mu samo konfiskuješ to propade...
...država se ne može baviti vođenjem privrede, pa ni poljoprivrede...to izbijte sebi iz glave...tržište i preduzetnički duh...
Max 10ha je ukinut pre 25 godina. To je bio max. koji si mogao da imas na sebe, ali nije bilo zabranjeno da svaki clan domacinstva ima po jedan max. Pisao sam ranije zasto su neki ostali na malo zemlje pa se neki nisu slozili samnom.
Nema mesta mahinacijama, poljoprivrda ti je osnovna delatnost, nemas druge prihode i imas zemlju u svom vlasnistvu!Mačva-opet si u tvom stavu ostavio za mahinacije koje su se koristile kada je PIO bio uslov a za zemlju u svom vlasmištvu se u potpunosti slažem.
Nema mesta mahinacijama, poljoprivrda ti je osnovna delatnost, nemas druge prihode i imas zemlju u svom vlasnistvu!
Da nece kroz mala vrata da proguraju subvencije za pravna lica , ili mi se samo cini ?Da li znate nesto o ovome http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=01&dd=18&nav_id=801480